Machiaj & Cosmetica

#culori neon #bronz #culori #autobronzant #oja #fard #machiaj

Produsele de machiaj STAR ale verii!

Pentru vara 2008 , tendintele in machiaj sunt extrem de... vii. Mai precis, fardurile in , neon, viu colorate, pastelate au luat locul nuantelor sumbre, inchise, lipsite de stralucire.

 

Intr-adevar, vara nu simtim nevoia de a ne incarca tenul prea tare, insa pentru a arata superb avem nevoie de cateva mici produse care sa ne puna in valoare frumusetea. De aceea, patru produse cosmetice nu trebuie sa va lipseasca in aceasta perioada sub nicio forma.

Punctele forte ale verii:

Buze senzuale

Privire electrizanta

Ten auriu, stralucitor

Unghii ultra-colorate

Buze senzuale

In aceasta vara, uitati de luciurile transparente si puneti-va in evidenta zambetul cu un „roz pasion” sau orange nude. Aceste doua culori hit ale machiajului din acest sezon va vor face sa straluciti la propriu. Inainte de a aplica rujul, trasati conturul buzelor cu un creion special intr-o nuanta putin mai deschisa decat a rujului si creionati putin interiorul buzelor. Efectul „volum maximum’ este garantat si mai ales este de lunga durata.

Privire electrizanta

Dupa ce toata iarna ai afisat o privire „sumbra”, ochii se maresc si se contopesc cu profunzimea marii. Pleopele se fardeaza in nuante de albastru (marin , turquoaze) sau verde (menta, smarald). Indiferent de textura – crema, pudra – fardurile viu colorate lumineaza privirea.

Pentru un , trasati cu un creion o dunga deasupra si dedesuptul genelor, dupa care aplicati mascara negru sau maron.

Ten auriu, bronzat

Pielea aurie se impune ca si trasatura obligatorie a sezonului. Daca inca nu ati avut ocazia sa mergeti la plaja pentru a va bronza sau aveti o problema de sanatate care nu va permite expunerea la soare , puteti trisa cu ajutorul autobronzantelor sau cremelor colorante. Inainte de a va aplica autobronzantul, incepeti printr-un gomaj usor pentru a elimina celulele moarte si pentru a afisa o piele perfecta. In acest caz, fondul de ten nu va mai serveste deloc, caci pielea vaostra a obtinut nuanta dorita. Insa, nu uitati de un intr-o nuanta usor aurie pentru a se integra bine in machiaj.

Unghii …viu colorate

Culori precum galben, roz siclamen, orange, bleu sunt tot ce va trebuie pentru a fi la moda . Sunt potrivite pentru unghiile scurte si patrate si este indicat sa refaceti manichiura o data la doua-trei zile. Mai ales ca accesorile sunt la moda, profitati si alegeti-va oja in functie de geanta, cercei, ceas, ochelari, incaltaminte etc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului