Machiaj & Cosmetica

#produse cosmetice #machiaj

Produse cosmetice utile in orice situatie. Tu le ai in trusa de machiaj?

Femeile isi doresc un aspect wow in orice situatie. Indiferent ca urmeaza sa mearga la serviciu, in oras cu fetele, la o intalnire sau in club, reprezentantele sexului frumos vor sa arate perfect, iar pentru a obtine look-ul dorit, au nevoie, bineinteles, de produse cosmetice de calitate.

In prezent, magazinele de make-up comercializeaza atat de multe tipuri de produse, incat femeile devin confuze si nu stiu ce cosmetice sa aleaga. Daca si tu te afli in aceasta situatie, atunci cu siguranta iti doresti sa stii care sunt cosmeticele utile in orice circumstanta, motiv pentru care in randurile urmatoare iti vom prezenta o lista cu produsele care nu trebuie sa-ti lipseasca:

1. Fondul de ten

Pentru a obtine un aspect impecabil, este necesar sa ai un fond de ten de calitate superioara. Pe langa faptul ca acopera imperfectiunile, acest produs de machiaj iti protejeaza pielea de razele daunatoare ale soarelui, asa ca este esential sa il ai in trusa de machiaj.

Atentie, insa, atunci cand il alegi! Desi face parte din categoria celor mai folosite produse cosmetice, multe femei aleg nuanta sau textura gresita pentru tenul lor, iar astfel obtin aspectul unei masti, ceea ce cu siguranta nu iti doresti.

Daca ai pielea uscata, ai nevoie de un fond de ten cu o textura lejera si o acoperire mica spre medie, asa cum este cel fluid, produs de Melkior.ro. Acesta iti va hidrata pielea si se va uniformiza perfect cu tenul tau. In schimb, daca ai tenul mixt sau gras, trebuie sa optezi pentru un produs cu o acoperire mare si o textura mai solida.

2. Corectorul

Un corector bun poate face minuni in diminetile in care te trezesti cu ochii umflati si incercanati! Acest produs cosmetic poate masca cu succes orice imperfectiune a fetei, asa ca este important sa il adaugi in trusa ta de machiaj. Pe Melkior.ro vei gasi o gama variata de corectoare la preturi avantajoase.

3. Fardul de obraz

Tenul tau are nevoie si de culoare, asa ca fardul de obraz nu putea sa lipseasca de pe lista cu produse cosmetice importante. Blush-ul va completa orice machiaj, deoarece cu ajutorul lui iti poti pune in valoare pometii si iti poti contura structura fetei. Pentru a-i oferi tenului tau mai multa stralucire, poti aplica putin fard de obraz si pe frunte.

4. Creionul pentru sprancene

Atunci cand iti achizitionezi produse cosmetice, nu uita de creionul pentru sprancene. Conturarea lor ar trebui sa fie un obicei zilnic, asa ca ai nevoie de produse profesionale care sa te ajute sa obtii un aspect natural. Definirea sprancenelor iti va pune in evidenta trasaturile fetei, motiv pentru care este esential sa achizitionezi un creion de calitate.

5. Rujul

Un machiaj nu este complet pana nu iti aplici pe buze un ruj. Acesta iti ofera un plus de culoare, asa ca trece-l pe lista produselor cosmetice esentiale. Daca vrei ca rujul sa reziste toata ziua pe buze, opteaza pentru unul mat. Pe Melkior.ro vei gasi o gama variata de rujuri mate, intr-o paleta vasta de culori!

Asadar, acum ca ai aflat ce produse cosmetice trebuie sa ai pentru a obtine un look fresh, demn de invidiat, achizitioneaza-le si creeaza cu ajutorul lor un machiaj profesional in fiecare zi!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare