Machiaj & Cosmetica

# produse profesionale unghii #produse pentru unghii #unghii

Primavara aceasta, rasfata-te cu produse profesionale pentru unghii!

Se spune ca mainile reprezinta "cartea de vizita" a fiecarei persoane, iar aceasta zicala se aplica mai ales in cazul doamnelor si domnisoarelor. Suntem convinsi ca si voua va place sa va rasfatati si sa aveti manichiura perfecta in fiecare zi. Indiferent daca optati pentru unghii scurte sau lungi, oje normale, semipermanenta, constructii din gel sau pur si simplu, unghii naturale, important este ca unghiile si mainile sa arate cat mai ingrijit. Daca nu aveti timp sa va refaceti manichiura, hidratati-va pielea si in special cuticulele, dati o forma frumoasa unghiilor si veti arata foarte bine.

 

In cazul in care vreti sa aveti in permanenta o manichiura ca la salon, insa nu aveti timpul necesar pentru a merge la doua sau trei saptamani pentru intretinere, cel mai simplu ar fi sa cumparati ustensilele necesare. Acest lucru este valabil in cazul ojei semipermanente, care se aplica foarte usor. Aveti nevoie doar de o lampa, oje, top coat, base coat si o solutie de indepartat oja. Iar investitia nu este foarte mare, avand in vedere cat costa o manichiura semi-permanenta la un salon.

Cel mai simplu este sa comandati online produsele necesare pentru a va face manichiura acasa. In sensul acesta, va recomandam magazinul online NailsUp, unde puteti gasi atat kit-uri pentru manichiura semipermanenta, kit-uri pentru unghii cu gel, oje semipermanente, primere, base coat si top coat, geluri UV, consumabile, pensule, produse pentru nail art si asa mai departe. Practic, tot ce aveti nevoie, veti gasi la NailsUp!

In ceea ce priveste preturile, sunt foarte accesibile si periodic, o sa va puteti bucura si de promotii si reduceri! In plus, aveti avantajul de a comanda din propria casa si de a putea alege produsele in voie, fara sa va grabeasca nimeni. Comparati si alegeti doar ce vi se pare mai atractiv!

Spre exemplu, din categoria ojelor semipermanente, puteti alege oje OPI, Rosalind, Venalisa, iar ca sub categorii, aveti la dispozitie oje cameleonice, oje metalice, oje perlate, oje cu glitter, oje rainbow, oje cat eye si multe altele. Practic, orice stil ati dori si orice fel de culoare, le puteti comanda!

Asadar, primavara aceasta si nu numai, bucurati-va de cele mai frumoase manichiuri cu ajutorul magazinului online NailsUp! Tot ce trebuie sa faceti este sa plasati comanda si sa folositi produsele pentru a va rasfata unghiile!

Ce parere aveti despre aceste produse? Voi cum preferati sa aveti grija de unghiile voastre? Mergeti la salon sau le ingrijiti acasa? Asteptam si opiniile voastre despre NailsUp!

 Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare