Machiaj & Cosmetica

#magazin online #cumparaturi online #bigudiuri #pretulverde.ro #placi de par #epilatoare #produse ingrijire

Pretul Verde: creat pentru preturi mici!

Cumparaturile istete implica abilitatea de a descoperi cele mai bune oferte la produsele de care esti interesat, dar si o modalitate confortabila de a le transporta la tine acasa. PretulVerde.ro iti pune la dispozitie ambele beneficii: cumparaturi online la cele mai atractive preturi si transport rapid pana la usa casei tale. Iata care sunt cele mai tentante oferte, pentru ingrijirea ta si a intregii familii, disponibile in magazinul online PretulVerde.ro!

PretulVerde.ro este unul dintre primele magazine online din Romania care a propus conceptul de "Smart Shopping". Cu o varietate de produse, ce acopera necesitatile familiei, PretulVerde.ro iti permite sa iti procuri tot ce ai nevoie la preturi mici.

Din oferta magazinului online nu lipsesc unele dintre cele mai cautate produse: cele dedicate ingrijirii personale. De la epilatoare si pensete, la placi de intins parul, creponat, ondulat la bigudiuri electrice si truse de manichiura si pedichiura, PretulVerde.ro le reuneste pe toate, propunandu-ti si oferte promotionale pentru ca tu sa poti face alegerile perfecte pentru tine si familia ta fara a scoate sume colosale din buzunar.

Placi de par

O coafura impecabila zi de zi nu mai este de mult un simplu moft, transformandu-se intr-o adevarata necesitate pentru femeia moderna. Fie ca iti doresti o coafura simpla, cu parul perfect intins, fie ca preferi una stilata, cu bucle lejere sau stranse, o poti obtine in intimitatea casei tale, fara a recurge la serviciile unui hairstylist profesionist.

Vei avea nevoie, in acest sens, de o placa de intins parul, o placa de creponat sau una de ondulat, in functie de necesitati, sau de un set de placi de par care sa inglobeze accesorii pentru diferite stiluri de coafuri.

Un set 5 in 1, pentru indreptarea si ondularea parului (65 lei), ar putea fi o alegere isteata, la fel si setul Steam Mist - placa de par multifunctionala cu aburi (89 lei), care include atat placi plate, cat si placi ondulate pentru ca tu sa poti concepe cele mai diverse coafuri chic.

Bigudiuri electrice

O solutie la indemana pentru ondularea parului, fara a recurge la placile pentru ondulat, o reprezinta bigudiurile. Cea mai moderna si eficienta varianta a acestora este cea a bigudiurilor electrice. Cu ajutorul lor, poti obtine bucle lejere sau ferme in cel mult 20 de minute, cu efort minim si o investitie asemenea!

PretulVerde.ro iti propune seturi de bigudiuri electrice la preturi ce variaza de la 65 la 89 lei si a caror eficienta este garantata!

Truse de manichiura si pedichiura

O trusa de manichiura si pedichiura este, la randul sau, indispensabila pentru ca unghiile tale fie perfect ingrijite si sa arate ireprosabil. Pentru a le mentine sanatoase si bine ingrijite, utile se vor dovedi seturile complexe de ustensile, precum o trusa profesionala pentru manichiura si pedichiura (90 lei) cu instrumente din otel inoxidabil chirurgical sterilizabil, cu unghiera, pila de unghii, forfecute, cuter, penseta, instrument pentru indepartarea cuticulelor s.a.

Nu uita, insa, nici de trusa pentru vacanta: un set de voiaj pentru manichiura si pedichiura (60 lei), de mici dimensiuni si prevazut cu 5 accesorii practice pentru ingrijirea unghiilor, iti va incapea perfect in bagaj.

Epilatoare

Din arsenalul feminin al ingrijirii corporale nu au voie sa lipseasca nici epilatoarele, aparate extrem de utile in special in sezonul cald. Pentru a scapa de vizitele la saloanele de infrumusetare, dar si pentru a beneficia de rezultate comparabile celor pe care le produce un epilat profesional, iti recomandam sa incerci un epilator cu ceara din oferta magazinului PretulVerde.ro.

Un epilator cu ceara va indeparta parul nedorit chiar si din zonele greu accesibile ale corpului (axila etc.) in mod eficient, rezultatele fiind de lunga durata. Iar investitia ta intr-un asemenea produs va fi minima: in jur de 53-55 lei, in functie de modelul ales.

Familia ta include si membri necuvantatori? PretulVerde.ro se asigura ca le oferi si lor ingrijirea de care au nevoie, propunandu-ti o gama larga de produse destinate cosmetizarii animalelor de companie. Printre cele mai apreciate sunt aparatele de tuns, extrem de utile pentru necuvantoarele cu blanita lunga.

Nu in ultimul rand, daca te temi pentru siguranta ta si a familiei tale, afla ca in magazinul PretulVerde.ro vei gasi si o varietate de produse destinate protectiei impotriva cainilor agresivi, de la aparatele cu utrasunete pana la laternele cu electrosoc.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare