Machiaj & Cosmetica

#pete fond de ten #pete ruj #pete machiaj #scapa de pete #pete #makeup #machiaj

Pete de machiaj? Scapa ieftin, repede si eficient de ele

 

Daca ti-ai patat covorul, bluza preferata sau chiar halatul cel pufos cu mascara, ruj sau fond de ten nu te panica. Lucrurile se pot rezolva rapid si fara nervi! Daca nu stii cum sa scapi de aceste peste enervante si persistente, citeste articolul de mai jos.

In primul rand, poti incerca sa stergi pata cu apa micelara. Pune pe o discheta demachianta apa micelara si apoi sterge bine pata. La nevoie poti turna demachiantul chiar pe pata si sa freci putin, apoi sa bagi materialul la spalat.

O alta metoda eficienta este cea a sapunului cu apa calda. Pune putina apa calda intr-un bol si amesteca acolo putin sapun. Dupa care trebuie sa iei o carpa sau o perie, sa o inmoi in solutia creata de tine si sa aplici insistent pe suprafa pe care doresti sa o cureti.

O tehnica, mai putin cunoscuta, de curatare a fardurilor de pe materiale este aceea cu pasta de dinti. Te intrebi cum functioneaza asta? Simplu. Aplici pasta de dinti pe zona pe care vrei sa o cureti. Apoi, cu o periuta vii si freci zona din care vrei sa scoti pigmentii de fard care ti-au murdarit materialul. Clateste cu putin apa, iar dupa aceea baga lucrul respectiv la spalat.

Surse imagini: Pixabay.com, Pinterest.com.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului