Machiaj & Cosmetica

#Himalaya Herbal Healthcare Romania #Himalaya Drug Company #himalaya #balsam buze

Pentru un sarut natural, fara parabeni sau coloranti sintetici!

Face parte din lista de lucruri pe care le-ai lua cu tine pe o insula pustie si totusi, ba il uiti in geanta pe care tocmai ai schimbat-o, ba ti s-a terminat acum doua saptamani si nu apuci sa-ti iei altul, ba il faci cadou prietenei tale pentru ca nu ai apucat inca sa-l desfaci (si ti se pare inadmisibil ca ea nu are unul), asa ca ramai tu fara...

Daca te recunosti in scenariile de mai sus, este evident - faci parte dintr-o categorie speciala de femei care stiu ce vor (doar l-ai lua pe o insula pustie!), numai ca nu l-au gasit inca. Ai doua motive sa te bucuri. Unul: esti printre norocoase, multe dintre noi nici nu stim ce cautam. Doi: tocmai ti-am gasit noi „the perfect match”. De fapt patru. Si ai toata vara la dispozitie sa le incerci si sa vezi care este Alesul pentru buzele tale tot mai insetate dupa o hidratare naturala.

Pentru un sarut ayurvedic cu gust de capsune

Incearca noul Balsam de buze cu ulei de seminte de Capsune din gama Himalaya Herbals. Cu ingrediente active naturale, acest balsam este o noutate ce nu trebuie ratata. Uleiul din seminte de Capsune este un antioxidant natural, iar uleiul din samburi de Caise din compozitie repara ceea ce ai neglijat: calmeaza buzele crapate din cauza dezhidratarii. In plus, este un balsam pe care buzele tale nu-l uita prea curand, pentru care are o actiune persistenta si le protejeaza o perioada indelungata, oferind si o nuanta delicata de Capsune.

Pentru un balsam care nu te lasa cand soarele arde mai tare

Incearca o alta noutate ayurvedica a acestei veri: Balsamul pentru buze cu protectie UV. Contine uleiuri vegetale si filtre naturale ce hranesc, hidrateaza si protejeaza buzele impotriva radiatiilor UVA si UVB. Acest balsam este imbogatit cu ulei din seminte de Floarea-soarelui, ce hidrateaza si hraneste in mod eficient buzele si ulei din seminte de Struguri, ce protejeaza impotriva efectelor nocive ale radiatiilor UV, lasand buzele moi si netede. Nu contine filtre sintetice impotriva radiatiilor UV, conservanti sau petrol.

Pentru o alegere clasica si niciodata demodata

Incearca balsamul hranitor pentru buze cu uleiuri vegetale ce catifeleaza si protejeaza buzele datorita uleiului din seminte de Morcovi, un factor natural de protectie UV. Uleiul din germeni de Grau este o sursa importanta de vitamina E, hraneste si emoliaza buzele. Nu contine petrol, coloranti artificiali sau conservanti.

Pentru un desert care iti sta mereu pe buze

Incearca balsamul pentru buze cu Unt de Cacao pentru ca are un puternic efect hidratant si previne craparea, uscarea si descuamarea buzelor. Este imbogatit cu Unt de Cacao, o sursa naturala bogata in vitamina E si Unt din arbore de Sal, un antioxidat natural.

Produsele sunt distribuite de compania Prisum International Trading Co., ce detine dreptul de distribuitor pe piata romaneasca a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare si produse cosmetice (adulti si copii). Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile Prisum International, va rugam sa vizitati: prisum.ro, himalayaherbals.ro si pagina de Facebook Himalaya Herbal Healthcare Romania.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare