Machiaj & Cosmetica

# utilizare pensule #pensule machiaj #trusa machiaj #machiaj #pensule

Pensule de machiaj de care ai nevoie si cum sa le folosesti

Chiar daca ai cele mai bune produse de machiaj, adevarul este ca un make-up poate sa arate pe atat de bine pe cat sunt produsele cu care il aplici. Asadar, pensulele de machiaj sunt importante in procesul in sine si in rezultatul final obtinut. Iata mai jos zece tipuri de pensule pe care orice femeie trebuie sa le aiba.

 

Sfat: Achizitioneaza un set de pensule pentru machiaj

Este ideal sa achizitionezi un set intreg de pensule. Astfel vei avea tot ceea ce ai nevoie. Alege un set de calitatecare reuseste sa intruneasca nevoile tale. Este ideal sa poti folosi pensulele atat pentru produse cremoase, cat si pentru cele de tip pudra. De asemenea, setul trebuie sa iti permita sa iti machiezi ochii, fata si sprancenele, obtinand rezultate foarte bune. Iata ce trebuie sa contina un astfel de set.

 

1. Pensula mare pentru pudra

Aceasta pensula este perfecta pentru aplicarea blush-ului pe obraz, pentru pudra de orice tip. Are perii moi si care isi fac treaba fara cusur. Este indeajuns de densa pentru a aplica fardul impecabil si poate sa acopere suprafete mari dintr-o singura aplicare.

2. Pensula medie pentru fardul de ochi

Aceasta pensula este plata si este folosita pentru aplicarea fardului de ochi cu mult pigment, plasand frumos cantitatea pe suprafata ochiului. Ea este densa, moale si gentila in acelasi timp. Se poate folosi pentru fard lichid, crema si pudra la fel de bine.

3. Pensula pentru blenduit, ascutita

Este perfecta pentru un smokey eye spectaculos si pentru amestecarea si blenduirea fardurilor pe pleoapa. Pensula are perii de diferite marimi si astfel are rezultate uimitor de bune, la un pret competitiv.

 

4. Pensula pentru concealer

Aceasta pensula este folosita pentru aplicarea concealerului sub ochi in zona cearcanelor sau pentru a acoperi anumite inperfectiuni de pe fata.

5. Pensula pentru blush si pudra

Este un pic mai mica decat varianta de pudra simpla, asa ca reuseste sa faca foarte bine fata pentru precizia necesara unui blush in obraz. Reuseste sa aplice astfel incat sa existe pigment, insa sa nu faca intreg obrazul sa fie roz.

6. Pensula densa pentru fond de ten

Este nelipsita din orice trusa de make-up si este apreciata de catre orice iubitoare de farduri. Pensula pentru fond de ten trebuie sa fie densa pentru a face un finis perfect fetei, fara urme inestetice.

 

7. Pensula pentru contur, care este in unghi

Aceasta pensula este minunata pentru aplicarea unui contur, forma ei ajutand aplicarea astfel incat umbrele sa fie bine definite, dar amestecate corect.

8. Pensula sintetica, mica, in unghi

Pensula mica sintetica in unghi este folosita pentru eyeliner, pentru sprancene si uneori chiar pentru aplicarea rujului, in functie de nevoile de moment. Este versatila si buna pentru orice trusa.

9. Pensula mare cu varf pentru pudra

Aceasta pensula este perfecta pentru aplicarea pudrei bronzante si a blush-ului. Orice alt tip de produs poate sa fie ajutat de catre aceasta pensula. Forma ascutita faciliteaza punerea pudrei pe suprafata fetei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare