Machiaj & Cosmetica

#frumusete si ingrijire #utilizare #otet #otet de mere

Otetul de mere, aliatul tau pentru frumusete: 5 metode de utilizare

Banalul otet de mere s-a remarcat de-a lungul timpului ca unul dintre cele mai apreciate produse naturale pentru frumusete. Desi exista o multime de produse cosmetice la care poti apela cu incredere, trendul folosirii produselor homemade ne-a facut sa ne indreptam atentia asupra acestui ingredient natural.


Poti utiliza otetul de mere pentru un par sanatos si curat, pentru frumusetea si stralucirea pielii sau chiar in dietele de slabit. Iata care sunt cele mai populare utilizari ale otetului de mere!


1. Foloseste otetul de mere ca lotiune tonica

Pregateste o solutie diluata din otet si apa (doua masuri de apa la o masura de otet), apoi tamponeza-ti usor fata, folosind un buretel din bumbac. Acesta este un tratament eficient impotriva acneii si te ajuta sa ai o piele proaspata si stralucitoare.


2. Foloseste otetul de mere pentru un par stralucitor

Bunicile noastre nu aveau la indemana atat de multe produse de ingrijire a parului si, cu toate acestea, aveau un par stralucitor si ingrijit. Vrei sa stii care era secretul lor?

Adauga si tu o lingura de otet de mere intr-o sticla de apa minerala si clateste-te pe par dupa ce te-ai spalat cu samponul tau obisnuit. Vei obtine o stralucire aparte, iar parul tau va fi mult mai sanatos.


3. Foloseste otetul de mere pentru a scapa de kilogramele in plus

Una dintre cele mai populare diete din ultimii ani, dieta cu otet de mere, promite rezultate spectaculoase si rapide. Tot ce trebuie sa faci este sa consumi 1-3 lingurite de otet de mere inaintea fiecarei mese.


4. Foloseste otetul de mere pentru albirea dintilor

Foloseste otetul de mere in locul apei de gura, apoi spala-te pe dinti cu pasta ta obisnuita. Otetul de mere te scapa de petele de pe dinti si omoara bacteriile din cavitatea bucala.


5. Foloseste otetul de mere pentru masajul mainilor si al picioarelor

O alta utilizare mai putin cunoscuta a otetului de mere este cea a masajului mainilor si al picioarelor.Otetul de mere calmeaza durerile membrelor si te ajuta sa scapi de celulele moarte ale pielii.

Sursa foto: beautybets.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare