Machiaj & Cosmetica

#himalaya #Himalaya Herbal Healthcare Romania #Himalaya Drug Company #neem #extract de neem

Oglinda, oglinjoara, cine are cel mai curat ten din tara?

Orice femeie stie ca primavara nu vine numai cu parfum de liliac si noi inceputuri, cu soare si cu pasari calatoare. Daca este sa fim sincere cu noi pana la capat, de primavara ne bucuram de multe ori cu jumatate de masura. Pentru ca avem multa treaba. Primavara inseamna ca vara e aproape; si cine poate spune cu mana pe inima ca este pregatita sa se arate fara artificii soarelui? De multe ori iesim din iarna cu cateva kilograme in plus, nu multe, dar noi stim ca sunt acolo, cu o piele palida si un ten incarcat de toxine, iar primavara este momentul sa deschidem larg ferestrele si sa ne apucam de treaba.

Daca e primavara, e curatenie generala.

Curatenia generala de primavara este mai mult decat un ritual, este o nevoie pe care o simtim cu totii. Asa cum ne vine natural sa deschidem larg ferestrele ca sa scoatem praful si iarna din casa, la fel simtim sa dam un refresh si corpului nostru prin cure de eliminare a toxinelor, multa miscare si bai de soare. In paralel cu miscarea in aer liber si controlul vigilent al alimentatiei, Himalaya Herbals iti propune o cura de detoxifiere generala a tenului pe baza de Neem, unul dintre cei mai puternici purificatori ai sangelui si detoxifianti folositi in medicina ayurvedica. Extractul de Neem elimina toxinele responsabile pentru majoritate bolilor inflamatorii ale pielii si are actiune antiparazitara si antiseptica.

Secrete din indepartatele Indii

In formulele ayurvedice sunt folosite cu precadere trei parti cu efecte benefice ale arborelui Neem: scoarta, frunza si uleiul. Scoarta de Neem, datorita proprietatilor astringente si antiseptice, este folosita pentru vindecarea ranilor. Frunza de Neem este venerata pentru efectul sau antibacterian ce elimina toxinele din organism si purifica sangele, ajutand in controlul acneei si cosurilor. Este, de asemenea, cunoscuta si pentru efectul nutritiv asupra parului. Uleiul din Neem, obtinut prin strivirea semintelor, este folosit pentru tratarea problemelor pielii si parului.

Himalaya Herbals, singura companie ce ofera o gama completa de produse cu extract din Neem pentru ten

Himalaya Herbals, lider pe piata produselor naturale de ingrijire, a lansat gama sa de produse cu extract de Neem in anul 2005. Aceasta cuprinde: gel purificator pentru curatarea fetei, spuma purificatoare pentru curatarea fetei, exfoliant purificator pentru fata, masca purificatoare, lotiune tonica astringenta.

Gelul purificator pentru curatarea fetei cu Neem indeparteaza excesul de sebum si impuritatile in fiecare zi, avand in acelasi timp proprietati antibacteriene. In functie de preferinte, o alternativa la gel este spuma purificatoare pentru curatarea fetei cu Neem. Extractele de Neem si Sofran indian din compozitie sunt cunoscute pentru proprietatile de purificare a tenului si prevenire a formarii cosurilor.

Exfoliantul purificator pentru fata cu Neem contine granule de samburi de Caise ce indeparteaza celulele moarte si punctele negre. Extractul de Neem are efect antibacterian, curata in profunzime porii si regleaza secretia de sebum.

Combinatia de Neem, Sofran indian si Argila fac ca Masca purificatoare cu extract de Neem sa fie produsul ideal pentru un ten cu exces de sebum si cosuri. Folosita 1-2 ori pe saptamana si lasata sa actioneze pana la 15 minute, prin textura sa moale, asemeni pamantului ud, absoarbe excesul de sebum si impuritatile, apoi catifeleaza si intinereste pielea, prin curatarea eficienta a porilor blocati.

Lotiunea tonica astringenta cu Neem a fost special creata pentru a curata porii in profunzime si pentru a reduce secretia de sebum. Extractele de Lamaie si Arbore Lodh inchid porii si ofera fermitate pielii, lasand tenul curat si improspatat.

Produsele sunt distribuite de compania Prisum International Trading, ce detine dreptul de distribuitor pe piata romaneasca a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare si produse cosmetice (adulti si copii). Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile Prisum International, va rugam sa vizitati: prisum.ro, himalayaherbals.ro si pagina de Facebook Himalaya Herbal Healthcare Romania.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului