Machiaj & Cosmetica

# antiimbatranire #cosmetice antiimbatranire #produse antiimbatranire # trucuri antiimbatranire #creme antiimbatranire #machiaj

Mentine-te tanara: 3 trucuri de make-up antiimbatranire

Te deranjeaza ridurile si cearcanele din jurul ochilor, pe care le vezi atunci cand te uiti in oglinda? Ti se pare ca tenul tau este uscat si intunecat? Sunt probleme care apar odata cu trecerea anilor, insa nu trebuie sa te ingrijorezi. Exista cateva trucuri de makeup care sa te ajute sa ascunzi toate imperfectiunile tenului tau si care te vor face sa arati mai tanara.


1. Hidrateaza tenul

Unul dintre produsele care nu ar trebui sa lipseasca din nicio trusa de machiaj este o crema hidratanta buna. Alege o crema de zi hidratanta, special pentru fata, care sa aiba factor de protectie ridicat, pentru a te proteja de razele soarelui. Este recomandat sa aplici crema in fiecare dimineata, inainte de a te machia.

De asemenea, pentru a pastra tenul luminos, foloseste si o crema hidratanta de noapte. Aceasta va ajuta la tratarea pielii uscate si va asigura protectia tenului pe timpul noptii. Inainte de a aplica crema, fata ar trebui sa fie spalata, iar machiajul indepartat complet.


2. Foloseste ruj sau balsam de buze

Stiai ca, odata cu inaintarea in varsta, buzele tale se micsoreaza? Cu fiecare an care trece, productia de colagen scade, ceea ce face ca buzele sa fie mai subtiri, sa apara ridurile, iar flexibilitatea tendoanelor sa scada.

Asadar, foloseste rujul sau balsamul de buze pentru a creste volumul natural al buzelor tale. In plus, datorita ingredientelor hidratante din compozitia rujurilor si a balsamurilor, buzele tale nu vor fi uscate, ci vor avea un aspect sanatos.


3. Mascheaza cearcanele si ridurile

Pe masura ce imbatranesti, pielea devine, in mod natural, mai subtire, intrucat stratul de tesut gras de la nivelul pielii scade, la fel si nivelul de elastina si colagen. Din acest motiv, apar ridurile din jurul ochilor, din cauza carora vei arata tot timpul obosita. Pentru a-ti ascunde varsta, alege sa folosesti un machiaj natural, iluminator, care sa ascunda toate zonele intunecate de sub ochi si din coltul interior. Este recomandat sa folosesti un anticearcan, pentru a camufla zonele care iti intuneca fata.



Sursa foto: dailydelights.sheknows.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare