Machiaj & Cosmetica

#tratamente corporale slabit #masaj #celulita #tratamente corporale #masaj vacuumatic #eliminare celulita

Masajul vacuumatic, tratamentul corporal care te ajuta sa arati senzational

Masajul vacuumatic este un tratament corporal foarte util pentru doamnele si domnisoarele care au inteles faptul ca intretinerea unui trup frumos nu se poate face doar prin sport si o alimentatie echilibrata. In prezent, toate centrele de remodelare corporala iti pun la dispozitie tratamente corporale pe baza de masaj vacuumatic. Iata ce presupune acest tratament si ce beneficii are pentru tine.

Ce este masajul vacuumatic

Masajul vacuumatic sau vacuumterapia este o tehnica de slabire rapida si de estompare a celulitei. Se realizeaza doar in centrele specializate, pe parcursul mai multor sedinte. Exista mai multe tipuri de aparate vacuum, insa toate au la baza acelasi principiu: aplicarea unor "ventuze" in anumite zone ale corpului si "aspirarea" pielii.

Prin aceasta procedura, sangele si limfa sunt atrase in punctele cheie ale coapselor, soldurilor si posteriorului, ceea ce duce la desprinderea celulelor adipoase si la combaterea inflamatiei din tesuturi.

Beneficiile masajului vacuumatic

Datorita stimularii intense a structurilor subcutanate prin masaj subdermic, vacuumterapia are numeroase beneficii pentru corpul tau:

  • dreneaza si stimuleaza tesutul muscular
  • elimina toxinele
  • combate retentia hidrica
  • remodeleaza silueta
  • estompeaza aspectul celulitei
  • tonifica pielea
  • estompeaza vergeturile
  • curata porii si exfoliaza bland pielea
  • previne imbatranirea si lasarea pielii

Cu atat de multe beneficii, nu este de mirare ca masajul vacuumatic te poate ajuta sa arati senzational primavara aceasta.

Dezavantajele masajului vacuumatic

La fel ca multe alte lucruri benefice pentru frumusete, si masajul vacuumatic are cateva dezavantaje majore, insa nu imposibil de trecut cu vederea.

Primul dezavantaj al masajului vacuumatic de intretinere corporala este acela ca dupa primele 2-3 sedinte celulita va fi mai vizibila. De aceea, nu este indicat sa urmezi acest tratament corporal vara, cand porti pantaloni scurti sau fuste. Motivul pentru care celulita devine mai vizibila este acela ca depozitele adipoase sunt aduse mai aproape de suprafata pielii. In urmatoarele sedinte, celulita va incepe sa se atenueze.

Cel de-al doilea dezavantaj al masajului vacuumatic tine de numarul mare de sedinte pe care trebuie sa le urmezi pentru a vedea rezultate satisfacatoare. Mai exact ai nevoie de 10-20 de sedinte, cate una la fiecare 2-3 zile.

Sursa foto: newshape.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare