Machiaj & Cosmetica

#masaj #slabit #metoda slabit #intretinere corporala

Masajul de intretinere corporala, un mod simplu de a slabi si a te simti excelent

Masajul de intretinere corporala sau masajul combinat este unul dintre cele mai simple si mai placute moduri in care poti slabi si te poti simti intr-o forma de zile mari. In centrele de infrumusetare, masajul de intretinere corporala combina cu succes atat masajul anticelulitic, cat si cel de relaxare.

Tratamentele corporale disponibile in prezent dau rezultate foarte bune si iti remodeleaza trupul, iar din categoria lor fac parte si masajele. Sunt multe femei care apeleaza la impachetari corporale sau la diete drastice pentru a slabi, dupa apoi care uita sa isi intretina silueta, ceea ce duce rapid la reacumularea kilogramelor pierdute.

Masajul de intretinere corporala previne acest inconvenient si este recomandat inclusiv doamnelor si domnisoarelor care vor sa aiba o silueta mai bine definita, fara efort.

Masajul anticelulitic, prima etapa de intretinere corporala

Un masaj de intretinere corporala cuprinde, asa cum ai aflat deja, doua etape. In prima etapa, beneficiezi de un masaj anticelulitic. Acesta se realizeaza in zonele cele mai predispuse la acumularea depozitelor de grasime, mai exact pe solduri, coapse si abdomen. Un masaj anticelulitic dureaza aproximativ 45 de minute.

Inainte de inceperea masajului, este recomandat sa ai pielea exfoliata, deoarece urmeaza aplicarea unei creme anticelulitice, care are nevoie de o piele curata pentru a patrunde cat mai bine in tesut.

Principala miscare folosita in masajul anticelulitic este cea de framantare a pielii, prin care depozitele de grasime sunt dislocate si sparte. Alte miscari benefice in cadrul acestui tip de masaj sunt ciupiturile si pensarile. Pentru rezultate cat mai bune, masajul anticelulitic ar trebui realizat de 3 ori pe saptamana.

Masajul de relaxare, un moment de liniste pentru minte si corp

Cea de-a doua etapa a masajului combinat este reprezentata de masajul de relaxare, care se face pe spate. Acesta dureaza in jur de 30 de minute si are rolul de a-ti detensiona muschii, de a reduce nivelul de stres si de a te relaxa complet.

In cadrul acestui tip de masaj de intretinere corporala se folosesc tehnicile de netezire, framantare si tapotare.

Dupa cateva sedinte de masaj de intretinere corporala vei observa ca pielea este mai ferma, iar celulita are un aspect atenuat. De asemenea, vei avea si o stare de spirit mai buna, precum si un nivel mai mare de energie.

Sursa foto: charlottemobilemassagetherapy.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare