Machiaj & Cosmetica

#manichiura 2020 #manichiura primavara #modele manichiura

Manichiuri pentru primavara lui 2020. Ce merita incercat

Roz, galben, aplicatii florale si manichiura frantuzeasca tip curcubeu. Sunt doar cateva dintre tendintele acestei primaveri vesele si colorate. Daca nu iti plac nuantele indraznete, afla ca se poarta si unghiile in stil minimalist, foarte elegant si rafinat.

 

Soarele a inceput deja sa straluceasca tot mai tare, asa ca e vremea sa scoatem la lumina nu doar ochelarii de soare, ci si manichiura frumos aranjata. Si cum altfel ar putea fi ea in acest sezon decat plina de culoare si de farmec?

Manichiura de primavara 2020 este, asadar, colorata si stralucitoare, dar poate fi si foarte simpla. Nuantele variaza, de la culori precum roz, mov si oranj prafuit, pana la albastru clasic elegant. Arta unghiilor este minimala si simpla, cu decoratiuni geometrice realizate cu precizie, dar nu lipsesc decoratiunile florale romantice si cochete. Iata cateva tendinte de incercat in aceasta primavara:

Manichiura frantuzeasca in culori

Manichiura frantuzeasca a fost mereu in trend, chiar daca de-alungul timpului asta a insemnat diverse interpretari ale ei. Pentru primavara lui 2020, manichiura frantuzeasca este foarte colorata, iar ideile pentru realizarea acesteia sunt multiple: merg de la unghii cu varfurile colorate fiecare diferit, combinate cu un lac de unghii roz pal, pana la o singura culoare stralucitoare folosita pentru a defini varful unghiei.

Unghiile „bomboane”

Paleta de rozuri este una dintre cele mai utilizate pentru o manichiura de primavara. Nuantele variaza de la rozul pudrat pana la magenta, mov si lila. Singura regula este sa alegi culori stralucitoare si luminoase si sa le combini cu lacuri cu efect metalic si sclipici. De asemenea, le poti orna cu mici paiete sau cu decoratiuni florale, atat de populare cand vine vorba despre manichiura de primavara.

Albastru clasic

Este culoarea anului aleasa de Institutul Pantone si este una dintre cele mai elegante nuante ce poate fi folosita pentru manichiura, atat in ​​ocaziile in care este necesar un cod vestimentar rafinat, cat si in cele mai usoare momente. Daca iti plac unghiile in nuante inchise poti alege sa aplici albastrul pe toate unghiile si sa inlocuiesti astfel clasicul negru. Insa mai poti combina albastrul cu nuante delicate de nude sau de argintiu, creand forme geometrice. Mai exista si alte combinatii de incercat: cu roz inchis, dar si cu culori pastelate.

Galben pastel

Pentru cele care iubesc culorile luminoase, nuanta pe care trebuie neaparat sa o incerce in aceasta primavara este, fara doar si poate, galben pastel: este stralucitor si merge perfect cu o piele bronzata. Mai mult, nuanta e ideal de purtat atunci cand ai o zi mai proasta si vrei sa o animi simplu si rapid. Unghiile galben pastel sunt, de asemenea, o alegere perfecta pentru persoanele care iubesc denimul.

Manichiura minimalista

 

In ultima vreme, una dintre cele mai populare manichiuri este tocmai cea minimalista. Simplu si curat: linii fine, puncte sau mici figuri geometrice se transforma in puncte focale. Realizeaza-le din nuante puternice, din lac negru, spre exemplu, pe o baza incolora sau nude. Poti combina lacurile de unghii mate cu cele lucioase.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare