Machiaj & Cosmetica

# manichiura sarbatori #unghii #manichiura

Manichiura perfecta pentru Sarbatori

Vestimentatia este aranjata, coafura ai ales-o deja, atunci nu mai ramane decat sa iti faci manichiura perfecta pentru Sarbatorile de iarna, care sa fie in ton cu atmosfera primitoare si calduroasa de Craciun, dar si cu eleganta pe care o impune petrecerea de Revelion. Iata cele mai noi modele si nuante de manichiura pentru Sarbatori:


1. Accentele metalice

In acest sezon rece, accentele metalice, precum argintiul si auriul, sunt la mare cautare cand vine vorba de manichiura. Acestea vor da o nota distincta unghiilor tale, facandu-le sa iasa rapid in evidenta.


2. Burgundul

Manichiura perfecta pentru cele care prefera eleganta este cea in nuante de visiniu inchis sau burgund. Aceasta culoare este plina de finete si rafinament si se asociaza perfect cu bijuteriile pretioase, pline de stil. Asadar, daca trebuie sa mergi in Noaptea dintre ani la o petrecere stilata, nu ezita sa alegi aceasta nuanta.


3. Navy Blue

Esti mereu in cautarea unor tinute sic si inedite, care sa te scoata din anonimat, atunci manichiura perfecta pentru tine este cea in nuante inchise, precum Navy Blue. Cu siguranta vei atrage atentia cu aceasta manichiura deosebita, distincta, insa plina de farmec.


4. Nude-ul

O nuanta-vedeta in sezonul rece este nude-ul, o culoare plina de eleganta si foarte rafinata, care poate fi asortata cu orice tinuta. Astfel, daca vrei sa mizezi pe un stil clasic, conservator cu ocazia Sarbatorilor atunci nuanta perfecta pentru manichiura ta este nude-ul subtil.


5. Rosul

De Sarbatori, din paleta de culori ideale pentru manichiura nu putea lipsi celebrul rosu. Aceasta nuanta va ramane mereu in tendinte si te ajuta sa iti creezi un look provocator, sexy, cu ajutorul senzualitatii cu care este asociata.


6. Griul

O alta nuanta care pare ca nu va parasi foarte curand preferintele marilor designeri este griul. Asadar, daca vrei sa adopti o atitudine misterioasa, atunci alege o manichiura in nuante de gri pentru Sarbatorile de iarna din acest an.



Sursa foto: pinterest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare