Machiaj & Cosmetica

#manichiura #ingrijire #cosmetice #oja #culori

Manichiura de vacanta

Trebuie sa recunoastem ca manichiura este un detaliu important atunci cand iti propui sa fii in pas cu moda. Iar dupa o iarna lunga in culori inchise, acum vara vine sa-ti aduca unghi colorate in nuante puternice si vesele. Stiu ca deja ti-e gandul la mare si la soare, iar pe langa costum de baie si ochelari de soare trebuie sa stii si cum iti porti unghiile in vacanta ta de vara. Care sunt noile tendinte in ceea ce priveste manichiura pentru vara lui 2010?

Case de moda celebre precum Chanel sau Dior propun pentru sezonul cald unghii taiate scurt, usor rotunjite in nuante de nude, gri sau roz. Givenchi sau OPI, pe de alta parte, abordeaza vara aceasta nuante electrice si indraznete. De la bleu pana la visina putreda, verde metalizat sau galben neon, culorile sezonului provoaca imaginatia oricarei fashioniste.

Colectia de make-up Chanel pentru vara lui 2010 cuprinde trei nuante de baza: Particuliere, Tendresse, Inattendu.

„Particuliere” este o combinatie intre gri cu tonuri de maro. Aceasta nuanta este cel putin interesanta si usor de asortat oricarei tinuta. Cremoasa si consistenta, aceasta devine opaca aplicata in doua straturi, dupa cum ne sugereaza specialistii in make-up.

„Tendresse” pe de alta parte este perfecta pentru o tinuta casual, de vacanta. Acest roz neutru, denumit si baby pink arata superb pe unghi daca este aplicata in trei straturi si poate fi purtata atat in timpul zilei cat si seara la o plimbare pe malul marii.

„Inattendu”, cea de-a treia nuanta propusa de Chanel, este un bej cald, cu tente de oranj, foarte potrivit de altfel cu trend-ul nude, in voga anul acesta. Aceasta se aplica in doua straturi si este ideala pentru un cocktail sau o cina romantica pe faleza.

Casa Dior s-a apropiat foarte mult de tendintele propuse de Chanel, atunci cand a construit paleta de culori pentru manichiura verii 2010. Un roz neutru, asemanator cu Tendresse-ul Chanel-ului si un Gris Perle. Aceasta nuanta de gri metalizata propusa de Dior este mai rece decat cea de la Chanel.www.temptalia.com, www.makeup4all.com

Insa, daca Dior sau Chanel au fost mai rezervate in ceea ce priveste nuantele sezonului in manichiura, Givenchi sau OPI au propus culori mai puternice.

Astfel, Givenchi-ul a scos la inaintare „Purple Impressions ”, o nuanta de mov metalic, perfecta pentru serile in club cu prietenii, iar OPI a gandit colectia „Walt Disney”: nuante de oja stralucitoare si electrizante, cu mult sclipici.www.temptalia.com, www.chicprofile.com
 

Foto : www.coolnailsart.ning.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului