Machiaj & Cosmetica

#unghii #manichiura #stil #stil feminin #modele de unghii #manichiura 2012

Manichiura chic pentru 2012

Unghiile fara personalitate nu mai sunt de mult timp la moda, de aceea ai nevoie de cate un suflu nou atunci cand este important sa arati impecabil. Anul 2012 aduce in prim-plan excentricitatea, entuziasmul si dragostea pentru culorile vii. Iata ce modele de unghii chic poti incerca in sezonul urmator.

Deplasarile la salon au devenit mai putin necesare de cand piata de profil iti ofera instrumente profesionale pentru manichiura . Renunta la serviciile costisitoare si incearca sa-ti daruiesti singura unghii perfecte, folosind un strop de imaginatie si multa indemnare obtinuta prin exercitiu.

Imprimeurile florale

Imprimeurile florale raman in tendinte pentru 2012 si arata minunat pe post de decoratiuni pentru unghiile tale. Imbratiseaza acest trend romantic si seducator , inspirat din preferintele actuale ale industriei de frumusete.

In functie de starea ta de spirit si de natura evenimentului la care participi, alege o cromatica in stare sa te reprezinte cu adevarat. Nu uita sa iti indrepti optiunile catre variantele 100% compatibile cu tonul pielii tale. Iata cateva sugestii din care te poti inspira:



Foto: becomegorgeous.com

Imprimeuri punctate

Bulinele polka au reusit sa cucereasca lumea modei sezonul acesta, iar popularitatea lor se anunta cel putin la fel de mare si in 2012. Din fericire, acest model este mai usor de realizat, pastrand aerul feminin si discret pe care multe dintre noi il adoram.

Paleta de nuante ramane la alegerea ta, insa recomandate sunt contrastele intre culori tari si nuante foarte inchise. Iata sursele tale de inspiratie:



Foto: becomegorgeous.com

Modele cu dungi

Dungile ajuta la creionarea unui efect vizual prin care poti adauga lungime si latime unghiilor tale. Joaca-te cu nuantele metalice de oja, tonuri neon si alte variante indraznete de acest tip.
Poti incerca stilul atat de popular in prezent, animal printul, sau ai posibilitatea sa combini dungile cu ale detalii in voga - funditele.



Foto: becomegorgeous.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului