Machiaj & Cosmetica

#machiaj #indianca #machiaj indian #stil de machiaj #make-up

Make-up in stil indian: sofisticat si senzual, potrivit pentru orice tip de eveniment

Femeile din India sunt cunoscute pentru farmecul lor special si machiajul extrem de feminin. Spre deosebire de majoritatea stilurilor de make-up cunoscute in prezent, machiajul indian este caracterizat de liniile clare si culorile calde, cu ajutorul carora sunt evidentiate trasaturile fetei. Astfel, aspectul inocent al fetei este pastrat, insa capata nuante seducatoare. Iata cateva ponturi care te pot ajuta sa realizezi un make-up in stil indian, aunci cand mergi la o petrecere, in club sau chiar la un eveniment sofisticat!


1. Machiajul ochilor

In machiajul de tip indian accentul cade pe sprancene si ochi. Asadar, pentru a obtine rezultate cat mai apropiate de make-upul indiencelor, este important sa acorzi o importanta deosebita zonei ochilor. Astfel, pentru a arata uluitor, foloseste pentru conturul ochilor nuante de maro, auriu, bej sau burgund. Tusul pentru ochi este unul dintre produsele de make-up care nu ar trebui sa-ti lipseasca, daca iti doresti un machiaj indian veritabil. Cu ajutorul acestuia, culoarea ochilor va fi accentuata si vei arata grozav.

In general, indiencele au tenul palid si parul negru. Astfel, culorile potrivite pentru machiaj sunt cele calde. Pentru pleoape poti alege un make-up liliachiu, intrucat aceasta culoare luminoasa este preferabila in detrimentul celei negre.

Pentru a acoperi micile imperfectiuni, este recomandata folosirea anticearcanului, inainte de a contura ochii.


2. Machiajul buzelor

Pentru a completa stilul indian, este ideal sa acorzi o atentie deosebita si machiajului buzelor. Pentru aceasta, culorile cel mai des folosite sunt rosu, roz, culoarea piersicii, a capsunei sau a lavandei.


3. Machiajul obrajilor

Femeile cu tenul inchis nu au nevoie de culoare in obraji, insa cele cu tenul deschis pot incerca nuante de roz sau rosu. Cu cat tenul este mai inchis, cu atat si fardul trebuie sa fie mai inchis, pentru a crea un look armonios.


4. Accesoriul final

Look-ul femeii indiene este complet atunci cand aplica blindi-ul, acel accesoriu pus pe frunte, care definitiveaza make-upul indian. In trecut, acest accesoriu era folosit doar de catre femeile maritate, insa acum este utilizat de femeile care vor sa atraga atentia print-un look indian de exceptie.



Sursa foto: weddingsonline.in

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare