Machiaj & Cosmetica

#ingrijire maini uscate #maini uscate

Maini uscate si iritate? Ce trebuie sa faci

 

Vremea rece, dar si dezinfectantele si spalatul foarte des pe maini, duce la uscarea pielii si chiar la iritarea acesteia. Iata ce poti face pentru a scapa de pielea uscata si iritata de pe maini.   

Primul pas este protectia mainilor. In momentul in care speli vase, sau faci curatenie, poarta manusi de protectie pentru a nu intra in contact cu substantele chimice care duc si mai mult la uscarea mainilor.

Folosirea zilnica a manusilor de protectie. Folosirea zilnica a manusilor de protectie, fie ca este o cerinta la locul de munca, fie ca doresti sa ai o protectie mai buna impotriva virusului, poate duce la uscarea si iritarea manilor.  Pentru a scapa de aceasta problema, poarta, pe sub aceste manusi, o pereche de manusi din bumbac, subtiri. Astfel, pielea nu va mai fi expusa materialului din care sunt confectionate manusile si nu se va mai irita.

Foloseste creme intens hidratante. De fiecare data dupa ce te speli sau te dezinfectezi pe maini, aplica apoi o crema hidratanta. Seara, cand te bagi in pat poti aplica pe maini o crema intens hidratanta, care sa intre bine in piele si sa o hidrateze intens.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare