Machiaj & Cosmetica

#machiaj #machiaj semipermanent #tatuare buze #tatuare sprancene

Machiajul semipermanent, trucul care te mentine mereu frumoasa

Ti-ai imaginat vreodata cum ar fi ca dimineata sa te trezesti gata machiata, fara sa mai fie nevoie sa pierzi timp cu fel si fel de trucuri de infrumusetare? Exista o solutie si pentru acest vis: machiajul semipermanent.

Pe ce zone se realizeaza

Ochii, sprancenele sau buzele pot fi evidentiate sau corectate folosind tehnica micropigmentarii. Se folosesc pigmenti naturali, care se introduc in straturile superioare ale pielii.

Conturul sprancenelor. Poti stabili forma perfecta a sprancenelor pentru tine cu acesti coloranti. Stilistii vor realiza, prin calcule matematice, care este tipul de sprancene care te avantajeaza.

Conturul ochilor. Ca sa nu mai fii nevoita sa iti liniezi zi de zi pleoapele, tatuajul lor este o varianta care te va scapa de multe batai de cap. Totul este sa te decizi asupra unui anumit tip de contur si sa stii ca pe acela il vei purta multa vreme de acum incolo.

Conturul buzelor. Se stie ca barbatii considera mult mai atragatoare o femeie rujata, asa ca poti opta pentru tatuarea buzelor astfel incat sa para mereu ca esti proaspat rujata.

Cat dureaza

Machiajul semipermanent dureaza intre 3 si 5 ani. In acest interval este necesara reimprospatarea pigmentilor, intrucat culoarea se estompeaza in timp.

Cum poti renunta

In clipa in care ai decis sa porti un machiaj permanent trebuie sa iti asumi si anumite riscuri. Si asta intrucat stergerea lui ti-ar putea lasa cicatrici greu ce vindecat.

Ce efecte adverse poate avea

Te intrebi, probabil, daca doare realizarea unui astfel de machiaj. Inainte de a incepe tatuarea, zona care urmeaza sa fie machiata este anesteziata cu ajutorul unei creme, asadar nu vei simti aproape nimic.

Tebuie sa stii ca un astfel de machiaj se realizeaza numai in saloanele de cosmetica specializate, ca sa nu risti sa te alegi cu infectii sau, si mai rau, cu hepatita.

Vedete care au apelat la tatuaje cosmetice

Sursa foto: facebook.com

Andreea Banica a ales machiajul semipermanent pentru sprancene, pentru a scapa cativa ani de conturarea lor. Bianca Dragusanu si-a tatuat cosmetic atat buzele, cat si sprancenele. Si Teo Trandafir se numara printre vedetele care au ales sa isi contureze sprancenele cu pigmenti.

Preturi

Preturile nu difera foarte mult de la un salon de cosmetica la altul. Astfel, pentru tatuarea permanenta a sprancenelor va trebuie sa platesti in jur de 900 de lei, cea a buzelor, 1.100 de lei, iar conturul ochilor, peste 600 de lei.

Sursa foto: ratatattoo.it

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare