Machiaj & Cosmetica

#machiaj 2020 #trucuri machiaj #machiaj nude

Machiajul nude. Un truc care te va pune in lumina reflectoarelor

Machiajul nude este vedeta anului 2020. Ne-au aratat-o modelele la Saptamana Modei de la Milano: machiajul luminos, fresh, minimalist pune in valoare frumusetea naturala, facand pielea sa straluceasca si sa fie radioasa.

Mai putin inseamna mai mult. Cam aceasta este, pe scurt, regula in ceea ce priveste machiajul in acest an. Machiajul nude nu este greu de creat, este usor de purtat si este foarte versatil. E ideal pentru zi, iar cu un ruj puternic se transforma intr-unul perfect pentru seara. Iata tot ce trebuie sa stiti despre tendintele de machiaj din toamna viitoare.

Cum se realizeaza machiajul nude

Alege produse cu o textura foarte usoara pentru a crea un machiaj translucid, cu un finisaj luminos. Iata ce trebuie sa faci:

Fond de ten

Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa identifici tipul de fond de ten potrivit pielii tale, dupa ce ai hidratat-o. Alege un fond de ten foarte usor si luminos, de aceeasi culoare cu pielea ta si aplica-l uniform.

Corector

Daca este necesar, foloseste un corector lichid pentru a indrepta micile imperfectiuni, cum ar fi cosuri sau cearcane intunecate si cu o nuanta mai deschisa puncteaza coltul interior al ochilor si deasupra pometilor, pentru iluminare.

Blush

Pentru a da un plus de culoare tenului, alege un blush crema pentru conturarea pometilor. Efectul acestuia trebuie sa fie foarte delicat. Poate fi aplicat cu o pensula sau chiar cu varful degetelor.

Iluminator

Pentru a sublinia trasaturile fetei, foloseste un iluminantor crema si aplica-l pe arcada si in coltul interior al ochilor, pe curba buzei superioare si in partea de jos a nasului, spre interiorul acestuia.

Fard

Pentru zi, foloseste un fard cu doua-trei tonuri peste nuanta pielii, iar pentru seara poti opta pentru un fard metalic nude-auriu sau nude-argintiu.

Ruj

Pentru un efect de marire a buzelor foloseste un balsam stralucitor, care iti subliniaza culoarea naturala, sau un luciu de buze roz.

Foto: microbladers.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului