Machiaj & Cosmetica

#machiaj #moda #vara #stat #angelic

Machiajul angelic, in tendinte vara aceasta

Machiajul angelic, gen Lolita, este pe cat de natural, pe atat de sexy. Pur, proaspat, chic si glamour, acest tip de make-up este usor de realizat si iti taie pur si simplu respiratia.

Cheia pentru a-l crea consta in a pastra o linie cat mai simpla. Machiajul angelic este ideal pentru acele zile de vara in care vrei sa te simti frumoasa fara sa-ti incarci prea mult tenul.

Aceste tipuri de machiaj fantasy, parca desprinse din povestile cu zane, sunt foarte hot vara aceasta si au avantajul ca se potrivesc cu aproape orice tip de ten.

Secretul lor sta in aspectul diafan...ochii visatori, buzele carnoase, pometii stralucitori,detalii care te vor face sa te indragostesti de imaginea creata. Cum ajungi insa la acest look?

 

1 Creeaza baza

 

Incepe machiajul aplicand un strat subtire de fond de ten mat pe baza de minerale. Ai grija sa-l distribui uniform pe toata fata. Pentru ca rezultatul sa fie unul si mai bun, opteaza pentru unul cu o nuanta mai deschisa decat culoarea pielii tale. Pentru o aparatie angelica originala, tenul tau trebuie sa arate putin mai pal decat este in mod normal.

 

2 Ascunde imperfectiunile

 

Foloseste un cat mai apropiat de nuanta tenului tau. Aplica un strat subtire in zona de sub ochi, pentru a acoperi posibilele cearcane si pe alte imperfectiuni ale fetei (cosuri, puncte negre, puncte rosii etc).
In zonele mai delicate care iti pot astupa pori si in locurile in care produsul s-ar putea strange intre cutele fetei, dand un aspect artificial, aplica mai putin corector.

 

3 Fa machiajul mai rezistent

 

Aplica un strat subtire de pudra translucida pe toata suprafata fetei pentru a evita astfel ca machiajul tau sa se stearga prea repede. De altfel, pudra are si efectul de absorbtie a excesului de ulei de pe fata, garantandu-ti astfel un rezultat mai bun.

 

4 Adauga stralucire obrajiilor tai

 

Cand vorbim de machiajul angelic, obrajii rozalii sunt un must pentru a completa imaginea de poveste. Astfel, foloseste-te de o pensula stufoasa si aplica un strat subtire de blush rozaliu sau piersica pentru a reda aceea stralucire sanatoasa si radianta fetei tale. 

 

5 Opteaza pentru ochi stralucitori

 

Foloseste un intr-o nuanta calda si senzuala pentru superioara, cu scopul de a da profunzime ochilor tai. Poti sa combini de asemenea si pastelurile cu alb, are acelasi efect.

Pentru un look si mai feminin traseaza o linie subtire cu un creion de ochi intr-o nuanta inchisa pe pleoapa superioara. Porneste de la mijlocul pleoapei si continua spre exteriorul ochiului. Apoi creioneaza-ti pleoapa inferioara cu un creion alb de data aceasta.

Daca vrei sa obtii un look si mai angelic, foloseste mascara efervescenta/stralucitoare atat pe genele superioare cat si pe cele inferioare.

 

6 Creeaza buze seducatoare

 

Ca o atingere finala a machiajului tau, adauga un strop de lip gloss de culoarea capsunei sau rozaliu in centru buzelor si apoi intinde-l cu degetul dintr-un colt in altul.

Gata, acum ai creat machiajul angelic perfect. Nu-i asa ca te simti ca si cum ai fi iesit dintr-un basm?www.elle.com

Foto : www.elle.com


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare