Machiaj & Cosmetica

#stil feminin #craciun #machiaj si cosmetica #machiaj craciun

Machiaje surprinzatoare de Craciun

Vrei sa radiezi la petrecerea de Craciun? Atunci este momentul sa te gandesti deja la machiajul pe care o sa-l alegi cu ocazia acestei sarbatori. Anul acesta se poarta machiajul cat mai natural, insa fiind o ocazie speciala, poti trece putin peste limite si sa iti poti crea un machiaj surprinzator si spectaculos de Craciun. Iata cateva idei din care te poti inspira:

1. Nuantele metalice

Nuantele metalice, precum auriul si argintiul, culori care se asorteaza perfect cu Craciunul, nu trebuie sa lipseasca din machiajul tau cu ocazia Sarbatorilor de iarna. Pe langa faptul ca vei fi sic, acest machiaj iti va scoate trasaturile in evidenta si va masca imperfectiunile. Iti va oferi, totodata, o aura senzuala, plina de eleganta si mister.

2. Machiajul dramatic

Daca vrei sa fii o aparitie spectaculoasa la petrecerea de Craciun din acest an, opteaza pentru un machiaj dramatic, in nuante de pruna, burgundy sau violet. Acestea iti vor da un aer seducator, iar combinat cu o nuanta de bronz perfect, acest machiaj te va face sa arati spectaculos la petrecerea de Craciun.

3. Rujul in nuante inchise

Daca nu vrei sa te complici cu un machiaj sofisticat, atunci iti poti realiza in look sic si spectaculos folosind doar un singur element-cheie: rujul in nuante inchise. Anul acesta se poarta look-ul gotic, care emana senzualitate la cote maxime, dar si independenta. Adopta asadar un machiaj simplu, cat mai natural, si da-i viata cu un ruj in nuante puternice de fructe de padure.

4. Machiajul sclipitor

Niciun machiaj festiv nu ar fi complet fara sclipici. Aplica particule mari de sclipici pe pleoape sau umple-ti obrajii cu un blush cu sclipici marunt, pentru a oferi cat mai multa stralucire si luminozitate look-ului tau.

Ai grija insa sa nu exagerezi cu sclipiciul. Aplica-l fie pe pleoape, fie subtil pe obraji si nu intrece limitele nici in celalalte aspecte. Foloseste doar un ruj in nuante neutre, precum nude, sau chiar rosu, in cazul in care utilizezi un sclipici alb.

Sursa foto: stylemystique.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare