Machiaj & Cosmetica

#machiaj #stil #machiaj vedete #tendinte machiaj primavara vara 2012 #machiaj vara

Machiaj pentru vara 2012 inspirat din stilul vedetelor

Ca de obicei, vedetele au anticipat deja cele mai chic stiluri de machiaj pentru vara anului 2012. Vorbim de nuante pastel seducatoare, multa naturalete in imagine, buze cu aspect "delicios" si privirea accentuata cu modernul oranj. Anul acesta se poarta rafinamentul si excentricitatea, la toate capitolele de frumusete. Iata 3 stiluri de machiaj pentru sezonul cald, inspirate din stilul vedetelor internationale.

Rihanna, Lily Collins si Olivia Wilde s-au remarcat la evenimentele importante recente prin tinute senzationale si machiaje pe masura, care se anunta foarte populare in vara anului 2012. Inspira-te din stilul lor impecabil si pregateste-te sa stralucesti in sezonul cald.

Rihanna

Un machiaj care sa se concentreze in mod exclusiv pe ochi si sa scoata buzele in evidenta prin nuanta lor naturala nu va da gres niciodata. Rihanna l-a adaptat perfect pentru look-ul ei impresionant de pe covorul rosu: tenul a fost pus in evidenta prin aplicarea particulelor bronzante sidefate, pleoapele si-au pastrat delicatetea cu ajutorul fardului bej inchis, iar buzele completeaza imaginea discret cu o nuanta de roz pastel.

Secretul acestui machiaj este creionul dermatograf negru , pe care Riri l-a aplicat cu generozitate de-a lungul conturului pleoapei superioare si inferioare. Desi ea a folosit un eyeliner negru, tu poti experimenta cu un albastru sau un verde inchis, in functie de culoarea ochilor si de tinuta pe care o alegi.



Foto: becomegorgeous.com

Lily Collins

Lily Collins a atras toate privirile la petrecerea Vanity Fair pentru premiile Oscar cu machiajul sau retro-chic, cu gene seducatoare, ten de portelan si buze portocalii. Ai nevoie de un corector performant, de un iluminator de ten hidratant si un fond de ten cu putere mare de acoperire.

Aplica un fard neutru pe pleoape si foloseste gene false , daca genele tale naturale nu sunt suficient de bogate. Incheie machiajul cu o aplicare discreta de blush in nuanta piersicii.



Foto: becomegorgeous.com

Olivia Wilde

Machiajul "smokey eyes" in trei nuante ales de Olivia Wilde este o alegere minunata pentru ocaziile speciale din aceasta vara. Dupa ce ai aplicat un fond de ten rezistent, aplica 3 nuante de fard in jurul ochilor, respectiv tonurile de verde, gri si portocaliu.

Accentueaza zona ochilor folosind un eyeliner negru pe pleoapa inferioara si adauga 3 straturi de rimel, pentru un efect dramatic. Incheie machiajul cu un ruj de culoarea pielii si putin blush rozaliu.




Foto: becomegorgeous.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare