Machiaj & Cosmetica

#machiaj de seara #machiaj #stil #stiluri machiaj #machiaj vedete

Machiaj pe covorul rosu: variante care sa te inspire!

Unde altundeva poti sa observi un machiaj mai reusit decat pe covorul rosu, la cele mai frumoase si faimoase dive de la Hollywood? Ele iti ofera in permanenta variante care sa te inspire atunci cand ai nevoie de o imagine impecabila, in special daca urmeaza sa participi la un eveniment de gala.

Multi admira rochiile impunatoare si coafurile aranjate pana la cel mai mult detaliu de pe covorul rosu. Stilurile de machiaj sunt si ele extrem de importante, intrucat pot face cu adevarat diferenta intre o aparitie reusita si una nedemna de lauda. Inspira-te din urmatoarele variante de machiaj purtate de vedetele de top din SUA!

1. Machiajul retro

Actrita Holland Roden si-a complimentat culoarea aramie a parului cu un ruj rosu de femeie seducatoare si indrazneata. Machiajul puternic al buzelor a ramas in tendinte, asa ca foloseste un ruj aprins de acest tip pentru un zambet ravasitor, mentinand machiajul ochilor in limite discrete, cu fard de pleoape neutru si 2-3 straturi de mascara!

2. Machiajul natural

Extrem de potrivit pentru sezonul estival si aliniat tendintelor, machiajul natural purtat de Blake Lively confera avantajul unei imagini proaspete si tineresti. Ai nevoie de un fond de ten translucid, peste care aplici un iluminator. Pudreaza putin fard de obraz roz-pal pe pometi si foloseste un fard de pleoape auriu in colturile interioare si maron-crem pentru umbre. Buzele vor arata minunat si natural cu un ruj-piersica, usor sidefat.



Foto: ehowcdn.com

3. Machiajul smokey-eyes

Actrita Amanda Seyfried poarta un machiaj "smokey eyes" special, in forma de "ochi-de-pisica", in care fardul gri si negru sunt aplicate in colturile exterioare, iar arcada ramane la nuanta pielii, mata. Aceasta varianta inlocuieste aplicarea tusului de ochi si te obliga sa iti mentii machiajul buzelor neutru!

4. Machiajul bronzant

Vara, machiajul bronzant este foarte atragator, mai ales daca soarele ti-a mai inchis tenul cu 2 sau 3 tonuri. Pana si Jessica Alba, cu pielea usor creola, l-a folosit pentru o imagine mai exotica. Ai nevoie de o pudra bronzanta pentru fata, de un blush bej inchis cu particule aurii si de un fard de pleoape maron. Luciul de buze roz deschis pastreaza tematica estivala urmarita.



Foto: ehowcdn.com

5. Machiajul ultra-colorat

Katy Perry a stiut intotdeauna sa speculeze culorile: contureaza ochii in doua nuante aprinse, aplica un blush rozaliu intens si un ruj rosu-coral modern, daca te caracterizeaza stilul cantaretei.

Foto: ehowcdn.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare