Machiaj & Cosmetica

#acnee #celulita #lamaie #tratamente corporale #curatare ten lamaie

Lamaia, un tratament corporal genial. Ce probleme de frumusete rezolva cel mai rapid?

Cu numeroase proprietati remarcabile asupra frumusetii, banala lamaie te scapa rapid de unele dintre cele mai inestetice imperfectiuni ale pielii si te ajuta sa devii o aparitie de senzatie in costum de baie, la plaja! Mai e putin pana la vacanta, iar lamaia se dovedeste a fi tratamentul cu cele mai puternice si rapide rezultate contra celulitei, acneei, tenului gras si a pielii terne ori lipsite de stralucire!

Combate celulita

Sucul de lamaie este un tratament ultraeficient impotriva celulitei. Introdus in masti corporale alaturi de ulei de argan si sare de mare sau miere, sucul de lamaie "topeste" rapid straturile adipoase care ofera pielii aspectul neplacut de coaja de portocala. Este important ca in lotiunile anticelulitice homemade sa balansezi astringenta sucului de lamaie cu un ulei hidratant si emolient pentru a nu irita si usca foarte tare pielea.

Vindeca acneea

Cosurile iti dau batai de cap? Spala-te pe fata cu apa amestecata cu suc de lamaie sau introdu zeama fructului in mastile ocazionale de fata. Sucul de lamaie nu usuca doar cosurile si atat, ci actioneaza in profunzimea pielii, curatand si purificand tenul. Proprietatile puternic antibacteriene si antifungice o transforma intr-un tratament complet impotriva acneei.

Indeparteaza punctele negre

Frumusetea tenului tau este umbrita de puncte negre inestetice? Scapa de ele cu lamaie si miere, in cel mai rapid si natural mod. Fa mai intai o baie cu aburi pentru fata, pentru a deschide porii, apoi aplica miere amestecata cu zeama de lamaie si maseaza-ti usor tenul, pana cand se curata in profunzime, iar punctele negre dispar.

Curata si catifeleaza pielea

Lamaia are si rol de exfoliant natural, ajutand la indepartarea celulelor moarte si la redarea aspectului sanatos al pielii. Desi are efect astringent, fiind utila in special pentru tratarea pielii grase, specialistii sustin si hidrateaza in acelasi timp, iar daca este combinata cu uleiuri esentiale, ajuta la catifelarea acesteia pe timp de vara.

Indeparteaza cicatricele

Lamaia actioneaza si ca un tratament estetic pentru indepartarea cicatricelor care iti umbresc frumusetea. Indiferent in ce zone ale corpului sunt cicatricele sau de dimensiunile lor, sucul de lamaie, aplicat cateva minute si apoi clatit, ajuta, in timp, la depigmentarea lor si la regenerarea celulara in vederea obtinerii unui aspect natural al pielii.

Sursa foto: filenades.gr

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului