Machiaj & Cosmetica

# manichiura iarna #iarna #manichiura

Iti faci manichiura acasa? Descopera tendintele in materie de tehnici si modele pentru sezonul rece!

Esti o femeie moderna, cocheta si iti doresti ca imaginea ta sa fie una impecabila, pana in cel mai mic detaliu? Afla ca manichiura reprezinta cartea de vizita a oricarei doamne si domnisoare, iar din acest punct de vedere, ar trebui sa acorzi mai multa atentie ingrijirii mainilor tale, in special in sezonul rece.

Mai mult de atat, daca esti o persoana destul de ocupata si ai ales sa iti realizezi manichiura acasa, ar trebui, pe langa cunostintele de baza, sa beneficiezi si de aparatura speciala, precum un kit cu oja semipermanenta pe site-ul BAFF, care te va ajuta sa te perfectionezi, obtinand rezultate impresionante in scurt timp. La fel de important este sa te inspiri din diferite surse, astfel incat sa te bucuri de o manichiura perfecta tot timpul.

Afla care sunt tendintele in materie de manichiura pentru sezonul rece!

  • In iarna anului 2019 se pune foarte mare accent pe eleganta si pe manichiura ce poate fi asortata diferitelor contexte si tinute.
  • Unghiile scurte, in culori puternice. Sunt destul de usor de intretinut si, optand pentru o lungime mica, sansele ca manichiura ta sa se deterioreze sau ca unghiile sa se rupa sunt destul de mici. Daca iti doresti sa tii pasul cu trendurile actuale, descopera nuantele la oja semipermanenta care se poarta in acest sezon si alege-le pe cele pe care le consideri potrivite, atat personalitatii tale, cat si stilului de viata pe care il ai.

  • Modele de unghii cu efect perlat. Daca pana acum erau preferate nuantele sau finish-urile mate ori lucioase, in 2019 se pare ca predilectia este mai mult pentru efectul perlat al unghiilor. Alege culori pastelate, calde si cat mai apropiate de culoarea pielii tale pentru a putea evidentia mult mai bine acest efect.
  • Tehnica magnetului. Manichiura realizata cu ajutorul tehnicii magnetice a fost destul de prezenta anul trecut si se pare ca si in acest sezon va continua sa faca furori. In plus, utilizand aceasta metoda, poti crea modele impresionante pe unghii, care sa nu treaca neobservate.

Unghiile cat mai apropiate de natural. Naturaletea va fi mereu „la moda”, chiar si atunci cand vine vorba despre realizarea manichiurii, asadar, daca esti la inceput sau nu te atrag modelele complexe, ori prea incarcate, poti opta intotdeauna pentru o oja nude, care sa iti alungeasca degetele si sa iti confere un aspect elegant si ingrijit.

Iata de ce ar trebui sa tii cont atunci cand iti faci manichiura acasa!

Acorda atentie detaliilor si nu sari peste etape

De multe ori, realizarea manichiurii acasa poate fi un proces destul de greu de dus la final. Ar trebui sa te inarmezi cu rabdarea necesara si sa respecti fiecare etapa, astfel incat sa nu afectezi structura unghiilor tale naturale. De asemenea, este important sa experimentezi pentru a ajunge la o forma ideala a unghiilor, care sa se potriveasca nevoilor tale si care sa iti fie pe plac.

Hidrateaza-ti pielea membrelor superioare inainte de orice procedura

Poate unul dintre cele mai importante lucruri de care nu ar trebui sa uiti niciodata este hidratarea mainilor. Mai ales in sezonul rece, acestea au nevoie de creme cu o textura destul de consistenta pentru a avea intotdeauna un aspect impecabil. Nu uita ca inainte de a iti face unghiile ar trebui sa folosesti un ulei sau un tratament impotriva razelor UV, precum si dupa finalizarea procedurii.

Acestea sunt tendintele in materie de manichiura pentru iarna anului 2019. Tu ce alegi sa porti? Te conformezi trendurilor sau este o persoana constanta, care si-a stabilit deja un tipar anume?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului