Machiaj & Cosmetica

#fard ochi #fard pleoape #machiaj

Invata sa-ti alegi fardul potrivit care sa puna in valoare culoarea ochilor tai

Indiferent daca este vorba despre un machiaj de zi sau despre unul pentru un eveniment cu staif, este foarte important sa stii cateva trucuri pentru a-ti pune in valoare ochii si pentru a capata acea privire irezistibila pe care o au vedetele pe covorul rosu.

Culorile apropiate nuantei irisului, contrar asteptarilor, nu te vor infrumuseta, ci te vor face sa arati precum o pictura suprarealista. De aceea make-up artistii recomanda utilizarea nuantelor complementare celor ale ochilor, pentru crearea unui look corect din punct de vedere estetic.

Iata cum sa iti alegi fardurile potrivite care sa-ti evidentieze ochii cat mai armonios:

Nuantele perfecte pentru ochii albastri

Culorile foarte puternice de fard vor lua din frumusetea spectaculoasa a nuantelor reci de albastru ale irisului. De aceea, specialistii recomanda folosirea unei cromatici cat mai calde si cat mai blande pentru a pune in valoare frumusetea irisului azuriu. Douglas Quattro Eyeshadow de la Douglas iti pune la dispozitie cele mai importante nuante de care ai nevoie pentru un make-up perfect: cupru, sampanie, beige - auriu si maro pentru conturul discret al pleoapei.

Cromatica potrivita pentru ochii caprui

Nuantele de maro inchis sau negru ale irisului sunt cele mai versatile si iti permit sa folosesti orice nuanta de fard, cu conditia ca aceasta sa fie corect aplicata. Poti alege culorile care iti plac din gama Douglas Eyeshadow, tinand cont de faptul ca nuantele de violet, bronz, bleumarin si verde smarald iti vor flata cu adevarat privirea.

Culorile care pun in valoare ochii verzi

Ochii verzi au o profunzime aparte, care poate fi cel mai bine pusa in valoare cu nuante intense de mov, violet si pruna. Dupa ce ai conturat pleoapa superioara cu o astfel de nuanta, foloseste lila pe mijlocul ei pentru a conferi stralucire si luminozitate privirii. Daca nu esti adepta acestei culori, poti incerca un maro - roscat in diferite intensitati si tonuri, pe care il vei gasi in gama de farduri mono Douglas Eyeshadow.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare