Machiaj & Cosmetica

#make-up #machiaj #stil #machiaj si cosmetica #machiaj vedete

Idei de machiaj perfect, direct de la vedete

Atunci cand incerci sa obtii un machiaj perfect, ideile venite din medii profesioniste iti pot fi de un real ajutor. Sandra Bullock, Lea Michele si multe alte vedete cu o imagine impecabila iti demonstreaza puterea inegalabila a fardurilor folosite in mod inteligent.

Regula de aur privind efectul uimitor al simplitatii se aplica in mod desavarsit si in stilul machiajului pe care tot mai multi stilisti il adopta la Hollywood. Iata cum reusesc profesionistii sa puna in valoarea frumusetea vedetelor in 2012.

Sandra Bullock

Makeup artistul Chanel, Angela Levin, a reusit sa accentueze frumusetea naturala a buzelor actritei Sandra Bullock fara ca ele sa domine restul trasaturilor faciale. Secretul consta in luciul de buze intr-o nuanta delicioasa a fructelor de padure.

Ai nevoie de un iluminator de ten care sa reflecte armonios lumina, putin fond de ten hidratant si fard de pleoape roz-piersica. Pentru pleoape, foloseste o nuanta translucida in centru si putin gri in colturile exterioare, apoi aplica doua straturi de rimel .


Foto: ivstatic.com

Lea Michele

Dupa cum bine stii, un look retro se poate obtine cu ajutorul genelor XXL si al rujului rosu aprins, fara alte elemente dominante in machiaj. Daca nuanta focului arzator nu te avantajeaza in mod deosebit, o poti inlocui cu un ruj roz care capteaza toate privirile.

Lea Michele iti arata cum poti recrea acest machiaj inedit: fard auriu pentru pleoape, blush discret, gene false sau acoperite de 3-4 straturi de rimel si un strat cremos de ruj roz trandafiriu, foarte pigmentat.


Foto: ivstatic.com

Jessica Alba

Jessica Alba ofera exemplul perfect pentru machiajul tenului creol: ochi de pisica seducatori, farduri monocromatice si buze accentuate, dar foarte naturale.

Foloseste un fond de ten cu note de caramel, fixeaza-l cu pudra in aceeasi nuanta si pune-ti in evidenta pometii cu ajutorul unui fard mineral pudra, de culoarea mierii. Pentru ochi ai nevoie de un fard gri-rozaliu, creion dermatograf negru sau tus pentru pleoape si 2 straturi de rimel. Pentru buze, ar fi ideal sa folosesti un luciu hidratant liliachiu.


Foto: ivstatic.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare