Machiaj & Cosmetica

# manichiura 2011 #tendinte manichiura #manichiura toamna #modele unghii #stilizare unghii

Idei chic pentru modele de unghii usor de realizat

Secretul pentru un look de toamna impresionant consta in atentia pe care o acorzi micilor detalii , precum manichiura ta de pilda. Renunta la ideea ca numai la salon iti poti transforma unghiile in adevarate bijuterii si indrazneste sa incerci cateva modele usor de realizat cu propriile maini.

Inspira-te din aceste idei chic, adaptate tendintelor actuale si perfectioneaza-ti abilitatile de vopsire a unghiilor intr-un mod distractiv, astfel incat sa poti oricand sa-ti revitalizezi imaginea fara ajutorul nimanui.

Toamna aceasta, manichiura colorata ramane in voga, ceea ce inseamna ca ai o plaja intreaga de posibilitati pentru a-ti pune in practica cele mai creative viziuni.

 

Modele abstracte, romantice si florale


Alege o oja mata de culoare gri-lila si aplic-o in doua straturi la ambele maini. Apoi foloseste o pensula subtire, speciala pentru realizarea modelelor pentru unghii si traseaza linii albe si negre, atat orizontal cat si vertical. Varianta cea mai buna este sa nu pictezi fiecare unghie, ci doar cate doua de la fiecare mana, precum inelarul si degetul mare.

O alta varianta, mai romantica, este sa aplici un fond nude, sa astepti o vreme sa se usuce, apoi sa desenezi cu oja rosie forma unor pupici amplasati asimetric pe suprafata perfect mata.

Foto: become gorgeous.com

Poti obtine un fermecator look girl-punk optand pentru o oja neagra lucioasa si desenand floricele roz in cate un colt al fiecarei unghii. Combinatia de culori confera un efect optic deosebit.



Imprimeurile si bulinele polka, vedetele sezonului


Imprimeurile de tip “animal print” si bulinele polka au un cuvant de spus si in trendul manichiurii in sezonul toamna- iarna 2011-2012 , astfel ca a sosit momentul sa incerci noul stil.

Motivele tip leopard, tigru realizate trasand linii transversale si pete pe un fond colorat iti vor innoi infatisarea mai mult decat poti banui.

Foto: beomegorgeous.com

 

Nu ocoli culorile indraznete


Curentul noului sezon te incurajeaza sa incerci variante versatile, in tonuri multiple, astfel ca uita de banalele culori sterse si insesizabile.

Nuantele de gri inchis merg de minune cu fuchsia, insa orice combinatie indrazneata iti vine in minte este permisa in aceasta perioada.

Foto: becomegorgeous.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare