Machiaj & Cosmetica

#sani #sani fermi #sani tonifiati #sani frumosi #mentinere sani

Iata cum poti sa ai sani frumosi si tonifiati

Acum, ca vara e in toi, cu siguranta ravnesti la o bluza mai decoltata care sa lase la vedere sanii. Iar daca visezi sa faci furori la mare cu un bust bine tonifiat trebuie sa stii ca nimic nu e imposibil. Invata ce trebuie sa faci ca sa iti mentii sanii frumosi si fermi!

1. Ai grija ce mananci

Exista o relatie stransa intre alimentatie si modul in care arata pielea. De aceea, este foarte important sa fii atenta la ce mananci pentru ca nu doar tenul este important, ci, dupa cum bine vezi si bustul. Astfel, pentru ca tesutul si muschii de la nivelul sanilor sa se mentina tonifiati ai nevoie de o dieta echilibrata. Evita excesele alimentare. Zaharul, grasimile si carnea rosie sunt dusmanii pielii frumoase.

In schimb, dieta menita sa mentina sanul in stare perfecta este formata din multe verdeturi si fructe proaspete. In plus, hidratarea face pielea mai elastica si mai fina.

2. Evita fluctuatiile de greutate

Si pentru ca tot a venit vorba despre o dieta echilibrata, trebuie sa ai mare grija la fluctuatiile de greutate. Cresterea sau pierderea de masa corporala ameninta fermitatea pielii. Sanii mari, fiind grei, au mai multe sanse sa se lase luand aspect de piele flasca, pe cand sanii mici sunt mai "rezistenti" la gravitatie. Daca slabesti brusc, tesutul conjuntiv care sustine glanda mamara poate suferi, ducand la lasarea sanilor. In plus, vor aparea si vergeturi inestetice.

3. Fa miscare

Masajul sanilor este esential in mentinerea frumusetii acestora. De aceea, atunci cand ajungi acasa este recomandat ca, dupa un dus alternativ, cu apa calda si rece, menit sa stimuleze circulatia la nivelul bustului, executa miscari blande de masare a sanilor.

Si incearca sa ajungi macar o data pe saptamana la o piscina sau la un bazin de inot, intrucat inotul stimuleaza activitatea intregii musculaturi.

Poti face zilnic si exercitii simple pentru bust cu ajutorul ganterelor.

4. Cumpara-ti sutienul potrivit

Evita hainele stramte, care iti strivesc pieptul. Sanii ar trebui sa stea intr-o pozitie cat mai naturala. De aceea, trebuie sa te asiguri ca ti-ai cumparat masura potrivita de sutien, pentru ca unul care iti va strange prea mult bustul va duce la relaxarea ligamentelor si, in timp, la lasarea sanilor.

5. Foloseste produse de intretinere

Foloseste creme de protectie solara atunci cand faci plaja si nu renunta niciodata la sutien. Soarele imbatraneste prematur pielea, iar sanii tai vor avea de suferit.

Sursa foto: salute-e-benessere.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului