Machiaj & Cosmetica

#machiaj vedete #machiaj vedeta #katy perry #Carrie Underwood #machiaj #rihanna

Grammy 2013: Cele mai reusite machiaje ale vedetelor

Inca nu putem trece cu vederea aparitiile spectaculoase de la premiile Grammy 2013, care au avut loc duminica, 10 februarie, la Staples Center din New York. Daca rochiile divelor au fost fabuloase si intens aplaudate, si machiajele au primit propriul lor set de laude de la specialisti.

In cazul in care nu ai reusit sa studiezi in amanunt ce machiaje au purtat vedetele la premiile Grammy 2013, ti-am pregatit cateva exemple care sa te inspire cu adevarat in ritualurile tale de infrumusetare din aceasta primavara!


1. Rihanna si buzele ei sexy

Frumoasa Rihanna a reusit si de aceasta data sa se evidentieze prin tinuta si machiaj la un eveniment pretentios, cum ne-a obisnuit deja. Cantareata si-a asortat buzele cu rochia ravisanta pe care a purtat-o, de un rosu intens fascinant. Astfel, a afisat un zambet de cinci stele, gratie rujului mat aplicat impecabil!



Foto: becomegorgeous.com


2. Katy Perry si machiajul in nuante pamantii


Surprinzator pentru excentrica si indragostita de culoare Kary Perry, machiajul in nuante pamantii purtat de artista a iesit placut in evidenta. Delicat, natural si versatil, machiajul cantaretei a surprins prin frumuseteta simplitatii lui. Fardurile mate ii dau un aer rafinat lui Katy.



Foto: becomegorgeous.com


3. Carrie Underwood si machiajul smokey-eyes

Daca te afli in cautarea unui exemplu excelent de machiaj smokey-eyes, Carrie Underwood este reperul de care ai nevoie. Motivul pentru care a iesit in evidenta machiajul cantaretei la gala premiilor Grammy 2013 este acela ca nuantele folosite in evidentierea ochilor si genele foarte bogate contrasteaza fascinant cu tonurile naturale in care a fost machiat tenul.

Fardul de pleoape in nuante de maron ii avantajeaza culoarea ochilor caprui-miere, iar fardul de obraz rozaliu este suficient de discret pentru a nu supraincarca machiajul. Buzele nude, roz pal, echilibreaza privirea bine accentuata a frumoasei Carrie.



Foto: becomegorgeous.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului