Machiaj & Cosmetica

#make-up #protectie solara #machiaj rezistent #sfaturi infrumusetare

Ghid de frumusete pentru vara: 4 trucuri istete care te pot ajuta sa sfidezi soarele

Zilele calduroase de vara iti pot crea probleme atat la nivelul tenului, cat si in ceea ce priveste parul sau vestmentatia. Micile dificultati de frumusete se pot ivi din pricina razelor puternice ale soarelui care pot afecta tot corpul. Iata cateva trucuri de frumusete care te vor ajuta sa te simti si sa arati bine pe durata intregii veri caniculare!


1. Foloseste creme cu protectie solara prelungita

Cremele pentru protectia impotriva soarelui din minerale si cu o formula rezistenta la transfer iti ofera siguranta de care ai nevoie pentru intrega zi. Acestea iti mentin pielea hidratata si tonifiata, pregatita sa faca fata caldurii excesive. Insa cremele cu protectie prelungita pot avea si dezavantaje. Acestea sunt foarte greu de indepartat de pe suprafata corpului, motiv pentru care ai putea ramane cu pete albe, dupa spalare. Pentru indepartarea totala, specialistii recomanda folosirea servetelelor demachiante.


2. Alege makeup rezistent pentru ochi

Rimelul curs sau machiajul intins nu sunt deloc atractive si te pot face sa arati neingrijita. Pentru a nu avea probleme cu machiajul, din pricina caldurii, este indicat sa folosesti farduri si rimeluri rezistente la transfer. Fie ca preferi culorile deschise, fie ca iti plac nuantele puternice, care sa-ti puna in evidenta ochii, important este ca machiajul sa reziste, chiar si in cele mai caniculare zile de vara.


3. Foloseste produse de ingrijire pentru par

Daca ai parul cret, poti avea probleme cu aranjarea lui, in timpul verii. Din pricina umiditatii, parul isi va pierde volumul si se va lasa, buclele capatand un aspect neingrijit. Pentru a evita asemenea situatii, este indicat ca folosesti produse de ingrjire care sa pastreze buclele frumos aranjate cat mai mult timp. In acest sens, uleiul pentru par este o buna solutie, mai ales daca firul parului este subtire, iar coafura isi pierde rapid forma. Atentie insa sa nu folosesti uleiul in exces, intrucat, in acest caz, parul se va ingrasa.


4. Fii atenta la petele de pe haine

Petele maronii de la autobronzat sau cele albe de la crema de protectie pot ramane pe haine, ceea ce va face ca imbracamintea ta sa arate inestetic. Cea mai buna solutie pentru a scoate petele este sa le stergi folosind servetele umede, inainte de a le spala. Astfel, nu vei avea probleme in ceea ce priveste deteriorarea hainelor.

Sursa foto: storify.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare