Machiaj & Cosmetica

#fard de pleoape #machiaj #stil #farduri #farduri 2012 #tendinte farduri 2012

Fard de pleoape in tendintele anului 2012

Machiajul in tendintele anului 2012 promoveaza alaturarea neasteptata ale tipurilor de fard de pleoape mate si stralucitoare, neutre si extrem de pigmentate. Aceste treceri inedite de la o extrema la cealalta si punerea lor laolalta au putut fi observate pe covorul rosu, acolo unde celebritatile au adoptat deja influentele inspirate de makeup artisti pentru anul in curs.

Daca vrei sa iti readaptezi stilul de machiaj fardului de pleoape in tendinte, iata care sunt recomandarile specialistilor pentru 2012.

Culori si texturi

Printre culorile populare in materie de fard de pleoape se numara, in principal, nuante pamantii si neutre cu tente de bronz, precum si diferite texturi precum cele stralucitoare si mate.

Se remarca in mare masura pete puternice de culoare, asa cum sunt rozul aprins si portocaliul-rosiatic. Alaturi de acestea ocupa locul fruntas in lista tendintelor culori pastelate ca lila-ul discret, rozul trandafiriu si galbenul foarte deschis.

Fardul de pleoape tinde sa piarda din intensitate si sa fie preferat in varianta crem sau pala, astfel incat sa accentueze ochii aproape insesizabil. Anul 2012 pune mai degraba accent pe machiajul buzelor in nuante stridente.

Makeup artistii recomanda combinatiile ce culori cu auriul sau bronzul, pentru a echilibra un machiaj cu ruj aprins. Acest stil a putut fi admirat la actritele Sofia Vergara si Angelina Jolie, la gala Globurile de Aur.

Pentru toamna anului 2012, specialistii se asteapta ca nuantele metalice indraznete de teracota si maro-purpuriu.

Adaptarea fardului de pleoape stilului tau

In timp ce tendintele in frumusete arata minunat pe covorul rosu si in prezentarile de moda, oricat de indraznete ar fi, cateva propuneri de stil pot fi putin prea extravagante pentru a fi purtate in viata de zi cu zi.

Adaptarea fardului de pleoape in tendinte stilului tau se poate realiza prin mici trucuri speciale. De pilda, poarta rozul aprins aplicat intr-o linie fina pe pleoapa, nu in cadrul unui machiaj smokey eyes.

Incearca un machiaj retro de tip "Hollywood" cu buze in nuanta zmeurei si pleoape neutre, accentuate cu tus negru. Machiajul "smokey eyes" nu trebuie sa fie realizat doar cu nuante de negru, ci cu ajutorul verdelui, galbenului si lavandei.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare