Machiaj & Cosmetica

#make-up #ruj #machiaj #blush #machiaj brunete

Expertul Acasa.ro, make-up artist Anca Boros: Machiajul perfect pentru brunete

Esti bruneta? Ar trebui sa fii recunoscatoare! Ai o nuanta a parului care iti pune bine in evidenta trasaturile, incadrand bine fata. Sa te machiezi nu este foarte greu, daca stii pe ce culori sa mizezi si cateva secrete pe care sa le aplici.

Tu arati bine si machiata, si nemachiata, avand deja mai multa culoare prin nuanta parului. Dar un machiaj reusit iti va scoate in evidenta punctele forte. Iti va pune in evidenta tenul bronzat sau ochii deschisi la culoare, de exemplu.

1 Tenul

Prima ta grija este tenul. Trebuie sa fie impecabil. Negrul parului iti scoate in evidenta orice imperfectiune a fetei mai mult decat orice alta culoare de par. Fereste-te si de paloarea fetei. O bruneta fara blush arata destul de fad.

Sursa foto: mylifeinbeauty.com

Tine cont de culoarea ochilor tai si a tenului inainte de toate. Daca te grabesti sau vrei un machiaj simplu si natural, mizeaza pe culori neutre. Nuantele de maro te prind foarte bine si se potrivesc tuturor nuantelor de brunet si de ten.

Daca doresti ochi misteriosi si o privire mai profunda, nu rata culoarea lavandei, bleumarinul, verdele sau auriul.

2 Obrajii

Si obrajii trebuie pusi in evidenta. Nu trece vreodata peste acest pas. Un ten palid iti va distruge intregul machiaj. Alege un bronzer pentru a-ti contura pometii. Ca blush ti se potriveste foarte bine culoarea piersicii si rozul. Nu te machia vreodata cu roz la ochi, blush si buze sau oricare alte combinatii identice in aceste trei puncte ale fetei. Asta e o regula de care trebuie sa tii cont si daca esti bruneta, si daca nu esti.

3 Buze

Pentru buze poti alege culori calde, dar in tonuri destul de vii. Nu te prea avantajeaza luciul incolor sau roz foarte deschis. Culorile pale de ruj nu-ti dau sclipire. Tu ai nevoie de rosu intens seara, somon, roz puternic.
 
 
Sursa foto: foundwalls.com

Iti place smokey? Apeleaza cu incredere la el. Evita-l totusi pe cel negru, daca ai deja parul de un negru intens. Este prea mult. Dar poti incerca un smokey ciocolatiu, kaki, albastru, turcoaz sau mov.

Date de contact:

Anca Boros

Make-up artist

Web: anca-make-up.ro
E-mail: anca.makeupartist@yahoo.com
Tel.: 0763.60.14.18

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului