Machiaj & Cosmetica

#produse cosmetice #vaselina cosmetica #demachiant

Economiseste timp si bani, foloseste cosmetice cu functii multiple

Daca tii cont de toate reclamele, dulapiorul tau din baie trebuie sa includa minim 101 produse cosmetice. Afla care sunt cosmeticele cu functii multiple, care te pot ajuta sa economisesti timp si bani.

Multitudinea de produse cosmetice cumparate iti poate ingreuna alegerea atunci cand vine vorba de machiaj si ingrijire si termenul de expirare scurt al multor produse le poate face inutile dupa doar cateva folosiri.

Cu cat folosesti mai multe produse, cu atat descoperi mai greu care dintre ele are cel mai benefic efect, mai ales ca produsele cosmetice pot interactiona si efectul acestora poate fi diminuat.

Unele produse pot fi folosite in mai multe feluri, chiar daca acest lucru nu este scris pe eticheta. Afla care sunt cosmeticele cu functii multiple, care te pot ajuta sa economisesti timp si bani.

 

Vaselina

 

vaselina cosmetica este cel mai versatil produs de ingrijire, care te poate ajuta sa reduci simtitor bugetul pentru infrumusetare.

Balsamul de buze poate fi inlocuit cu usurinta de vaselina. Aceasta are un efect benefic, mai ales iarna, cand buzele au tendinta sa crape din cauza frigului si a aerului uscat din interior.

Vaselina poate fi folosita si drept crema hidratanta, pentru orice zona a corpului. Are un efect bun si atunci cand o folosesti pe post de demachiant . Pentru genele tale, vaselina poate adauga stralucire si un aspect sanatos, atunci cand nu vrei sa folosesti rimel.

Daca iti vopsesti parul acasa si vopseaua de par lasa adesea urme inestetice pe piele, unge zonele cele mai predispuse la patare cu vaselina inainte sa aplici vopseaua.

Vaselina are un efect benefic si asupra pielii, dupa epilare. Poti renunta la produsele scumpe care promit ca ingrijesc pielea, indiferent daca e vorba de o lama de ras, un epilator electric sau ceara.

Sursa foto: Inquisitr.com

 

Cosmetice cu functii multiple

 

Daca nu te machiezi prea des, investitia intr-un demachiant poate fi inutila. Alternativele pentru demachiant includ ulei de masline, lotiune de corp si chiar sampon, doar atunci cand acesta are o formula speciala care nu irita ochii.

Ai grija de zona ochilor atunci cand folosesti alternative pentru demachiant si nu freca pielea puternic, indiferent ce produs folosesti.

Daca ai folosit vreodata contur de ochi lichid stii probabil ca nu exista nicio diferenta intre acest produs si mascara. Rimelul poate fi astfel folosit fara probleme pentru a contura ochii, folosind o periuta potrivita.

Fardul de obraji poate fi inlocuit cu usurinta de un ruj pe care nu il folosesti prea des, daca acesta are o culoare potrivita. Intinde cu rabdare rujul pe piele si nu folosi prea mult de la prima atingere.

Produsele speciale pentru parul incurcat pot fi o investitie buna daca ai aceasta problema zilnic. Totusi, ele pot fi inlocuite cu balsamul de par, folosit impreuna cu un pieptene cu dinti lati, solutie care te poate ajuta sa descurci si cel mai dificil par.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare