Machiaj & Cosmetica

# cosmetice bio #produse cosmetice #piatra de alaun #ingrijirea tenului #bio cosmetics # sapun alep

Delicii siriene pentru frumusetea ta: piatra de alaun si sapunul de Alep

Piatra de alaun si sapun de Alep. Acestea cele sunt doua produse siriene 100% naturale, care merita un loc de cinste in ritualul tau zilnic de infrumusetare. Ele sunt alternativele pe care le ai la indemana atunci cand te hotarasti sa renunti la nocivele cosmetice care au in compozitie parfumuri sintetice, grasimi de origine animala, aditivi chimici si coloranti artificiali.

Alegerea produselor de ingrijire potrivite nu este intotdeauna usoara. Piata cosmeticelor abunda in formule pe baza de ingrediente chimice, care iti pot afecta supletea si frumusetea pielii si a parului. Intotdeauna este o idee buna sa optezi pentru cosmetice bio cu proprietati excelente in mentinerea sanatatii tesutului cutanat si a podoabei tale capilare. Incearca piatra de alaun si minunatul sapun de Alep, oferite de bio-cosmetics.ro. Te vor ului rezultatele!

Piatra de alaun

Pe numele sau stiintific Potassium alum, piatra de alaun este un mineral extras din minele Alaun din Siria. Ceea ce te va surprinde nespus este ca acest produs 100% natural inlocuieste numeroase cosmetice pe care le folosesti de obicei, precum lotiunile dupa ras si epilat si antiperspirantul.

Piatra de alaun (inodora si alb-translucida) este mai sanatoasa decat orice alt deodorant sau antiperspirant. Nu contine clorhidrat de aluminiu, substanta asociata de oamenii de stiinta cu un risc crescut de instalare a cancerului mamar. Mai mult decat atat, nu inhiba productia naturala de transpiratie, un proces nociv prin care toxinele se intorc in organism, nemaifiind eliminate prin glandele sudoripare.

Actiunea pietrei de alaun este aceea de neutralizare a mirosului neplacut emanat de transpiratie, prin formarea unei pelicule fine si alcaline pe suprafata pielii ce nu permite dezvoltarea bacteriilor responsabile cu aparitia mirosului. Piatra de alaun nu astupa porii precum deodorantele obisnuite.

Utilizarea produsului sirian de ingrijire corporala este foarte simpla: tot ce trebuie sa faci este sa umezesti piatra de alaun cu apa rece si sa o aplici in zona axilei sau pe portiunile de piele in care apar eruptii cutanate directe, pentru o vindecare mai rapida.

Piatra de alaun poate fi utilizata pentru:
- calmarea pielii dupa barbierit si epilat (este un bun dezinfectant si cicatrizant;
- tratarea acneei;
- uscarea aftelor;
- calmarea intepaturilor de insecte.

Sapun de Alep

Daca nu ai auzit inca de miraculosul sapun de Alep, trebuie sa stii ca oamenii il folosesc de peste 3500 de ani, fiind cel mai vechi sapun natural solid din lume. Compusii sai de baza sunt uleiul de masline, uleiul de Dafin, sarea de mare si soda naturala. Nu contine niciun ingredient artificial.

Intrucat contine uleiuri vegetale si are un pH neutru, remarcabilul sapun de Alep se adreseaza tututor tipurilor de piele. Efectul sau de curatare eficienta si blanda este completat de o eficacitate dermatologica demonstrata. Previne si tratateaza numeroase afectiuni cutanate, printre care se numara eczemele, acneea, dermatitele, matreata si psoriazisul.

Poti folosi acest produs cosmetic bio pentru curatarea tenului, a corpului si a parului, fara sa te temi de iritatii. Are si un efect remarcabil in reglarea excesului de sebum, indepartarea celulelor moarte si a impuritatilor din mediu.

In plus, poate fi folosit ca demachiant, produs de barbierit, spalarea hainelor si a lenjeriei copiilor, fiind hipoalergenic.

Aceste doua produse remarcabile si multe alte cosmetice bio iti stau la dispozitie exclusiv la BIO-Cosmetics, magazin recomandat de Acasa.ro!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare