Machiaj & Cosmetica

#erika mogyorosi #tehnica unghii #cursuri manichiura #nailshop #unghii gel #unghii false

Cursuri de perfectionare in manichiura. Invata de la super profesionistii NailShop!

Un nou sezon de seminarii gratuite si cursuri de perfectionare in domeniul unghiilor si a unghiilor false e pe cale sa inceapa. Tehnicieni renumiti international vin in orasul tau pentru a te ajuta sa devii un adevarat profesionist in materie de manichiura.

Tine pasul cu noutatile

 

Te intrebi probabil de ce sa urmezi un curs de perfectionare? Ei bine, niciodata nu poti spune ca stii totul. Trendurile se schimba de la un sezon la altul, tehnica evolueaza rapid, motiv pentru care e important sa fii mereu la curent cu noutatile. Cand vrei sa fii cel mai bun nu trebuie sa faci rabat de calitate, ci trebuie sa fii dispus mereu sa inveti cate ceva nou. Iar manichiura a depasit de mult nivelul de simpla ingrijire a unghiilor. Manichiura a devenit arta. O arta in care inovatia este cuvantul cheie.

De aceea, e important sa tii pasul cu tot ceea ce apare nou. Cum faci asta? Urmand cursuri de perfectionare in domeniu. Evident, pana si “piata” acestor cursuri este vasta, lucru care ti-ar putea face dificila alegerea. Insa trebuie sa tii cont ca numai daca inveti de la profesionisti poti ajunge si tu un profesionist.

Inscrie-te la cursuri

 

Pe cei mai buni tehnicieni de unghii, cu diplome si cu recunoastere internationala ii gasesti doar in echipa NailShop. Va fi suficient sa ii asculti cu cata pasiune vorbesc despre jobul lor si te vei molipsi. Si asta pentru ca sunt cu adevarat profesionisti care isi iubesc la nebunie meseria.

Pentru a-ti veni in ajutor, trainerii NailShop pornesc in luna august intr-un turneu national de seminarii gratuite si cursuri. Vei avea ocazia sa ii intalnesti in Bacau, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Cluj-Napoca, Constanta, Focsani, Galati, Iasi, Oradea, Piatra Neamt, Roman, Satu Mare, Targu Mures, Zalau si Bucuresti. Cu alte cuvinte, e suficient doar sa iti doresti sa participi la cursurile de perfectionare in domeniul unghiilor si profesionistii vin la tine acasa.

Ce cursuri poti urma

 

Corina Scriba, Erika Mogyorosi, Raluca Tifrea si Ramona Ilica sunt doar cativa dintre trainerii pe care ai ocazia sa ii intalnesti la cursurile si seminariile NailShop si care te vor invata tehnica picturii cu acuarele sau cu vopsele acrilice, tehnica unghiilor false construite cu gel, te vor invata cum se intretin unghiile false la maini si la picioare, dar si cum sa realizezi cele mai frumoase manichiuri pentru mirese.

Ai ocazia sa deprinzi teoria culorilor, sa inveti cum se aleg cele mai potrivite materiale, cum se folosesc si cum se intretin corect pensulele, tehnica de lucru cu portelan si multe altele. Seminariile sunt gratuite, in vreme ce cursurile costa intre 100 si 300 de lei. Cunostintele dobandite iti vor imbogati insa munca de zi cu zi, astfel incat clientele pe care le vei avea de acum incolo vor fi cele mai multumite.

Alege, asadar, sa iti perfectionezi tehnicile de manichiura cu ajutorul celor mai buni tehnicieni. Vei avea numai de castigat!

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare