Machiaj & Cosmetica

#sani #ingrijire #bust #corp #stil #frumusete

Cum sa-ti ingrijesti sanii

Care sunt primele lucruri care atrag privirile unui barbat? Sanii si posteriorul, binenteles. Pentru reprezentantele sexului frumos, un bust generos si bine intretinut reprezinta o arma secreta cu ajutorul careia suceste mintile masculilor de tot felul. Si cand ai in posesie o asemenea resursa pretioasa trebuie sa ii acorzi o atentie deosebita, sa o ingrijesti si sa o intretii cum se cuvine.


Citeste in cele ce urmeaza cateva trucuri pentru a avea niste sanii vesnic tineri, fermi si elastici. Rasfata-i si ai grija de ei pentru a-si pastra forma rotunda si apetisanta.

Deoarece nu au in compozitia lor muschi, acestia trebuie stimulati tot timpul pentru a-si pastra elasticitatea. Cum faci acest lucru?

1  Opteaza pentru un sutien bun, potrivit pentru tine

Desi atunci cand erai mica, probabil mama ta iti spunea ca nu este bine sa porti sutien tot timpul pentru ca, in timp, sanii tai se vor lasa, lucrurile nu stau chiar asa. Din contra, este indicat inca din adolescenta ca bustul tau sa fie sustinut de un sutien. Ai grija, insa, sa alegi unul potrivit conformatiei tale. Evita lenjeria intima stramta care sa-ti comprime sanii si sa nu le dea voie sa respire.
2  Dusul rece

Asa cum atunci cand iti simti fata obosita si simti nevoia de invingorare iti dai cu apa rece, la fel trebuie sa procedezi si cu zona decolteului. Apa calda nu este benefica pentru ca sanii isi pierd din fermitate. Pentru tonifiere , dupa baie, ai grija sa treci si un jet de apa rece cu dusul in zona decolteului.
3  Maseaza

Maseaza sanii si zona decolteului pentru a stimula circulatia sangvina si pentru a ajuta astfel la refacerea celulara. Alterneaza un masaj mai usor cu unul mai dur. Miscarile trebuie sa fie circulare si ascendente. Daca te simti mai curajoasa, foloseste chiar o punga cu gheata.
4  Sport si miscare

Sportul este recomandat pentru intretinerea intregului corp. Pentru sanii insa trebuie sa practici unul lejer, fara miscari bruste si violente. Opteaza pentru inot, este ideal pentru frumusetea sanilor. Este recomandat sa inoti pe spate, astfel deschizi mai mult cutia toracica si pui in miscare cum trebuie muschii bustului. Daca practici un alt sport, cum ar fi jogging-ul sau aerobicul, ai grija sa nu porti sutien, ci o bustiera speciala care sa aplaneze socurile.
5  Alimentatie sanatoasa

Ai grija sa ai un aport alimentar sanatos. Consuma cat mai multe produse alimentare bogate in proteine pentru ca ajuti astfel la hranirea muschiilor pieptului.
6  Somnul

Evita sa dormi pe burta, nu este indicat pentru sani. Dormi pe spate sau intr-o parte, in asa fel incat acestia sa poata respira in voie.
7  Exercitiu si repetitia... mama invataturii

Fa o serie de exercitii usoare in fiecare zi. Daca te tii de ele, in timp ai sa observi ca sanii tai sunt mai fermi, mai elastici si mai sanatosi. Un exemplu de exercitiu? Indoaie coatele si adu palmele pana in dreptul pieptului, trage-le apoi spre spate.
8  Evita soarele

Soarele nu face bine in general pielii, o imbatraneste prematur. Zona pieptului este si mai sensibila, tocmai de aceea, pe aceasta este bine sa o protejezi cu o crema cu FPS ridicat si sa eviti expunerea prelungita la razele ultra-violete.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare