Machiaj & Cosmetica

#machiaj #cosmetica #frumusete #cearcane #fond de ten #ingrijire #look #sanatate #infrumusetare #raceala

Cum sa te machiezi cand esti racita

Ti se pare de-a dreptul inuman ca trebuie sa te duci la serviciu acum cand esti racita. E adevarat ca te-ai tratat cu multe antibiotice si parca te simti mai bine, insa efectele pe care le-a lasat gripa aspra tenului tau nu se vindeca cu antibiotice.

Astfel, te uiti in oglinda si te demoralizeaza ceea ce ce vezi: nasul inrosit de la prea mult suflat, cearcane si ochi in permanenta inlacrimati. Ce sa faci? Cum le faci sa dispara? Simplu, cu un machiaj bun, realizat cum trebuie. Fii atenta la trucurile prezentate mai jos si afla cum sa te machiezi atunci cand esti racita pentru a arata impecabil.

1 Inlocuieste fondul de ten obisnuit cu un stick brozant sau o pudra cu perle bronzante. Aplica-l cu varful degetelor sau cu o pensula pe  varful nasului, pomenti, frunte si barbie. Intinde bine stratul de pudra sau stick pentru a evita crearea pliurilor inestetice.

2 Evita batonul corector si fardurile pentru pleoape in nuante precum roz sau pruna. Batonul corector si fardul roz sau pruna nu vor face decat sa-ti accentueze vizibil oboseala. Sublinierea genelor cu un rimel rezistent la apa in schimb iti vor da un aer proaspat si odihnit.

3 Periaza delicat buzele cu o periuta de dinti . Procedand astfel vei indeparta celulele moarte si vei da buzelor tale un look mai catifelat. Inainte de a te da cu ruj, foloseste si putin balsam de buze .

4 Foloseste o crema hidratanta pentru a calma pielea iritata. Aplica o nuanta bej de corector pentru a acoperi petele rosii.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare