Machiaj & Cosmetica

#machiaj de zi #catalin mitulescu #machiaj de vara #sirena

Cum sa te machiezi ca o sirena din Piratii din Caraibe

Cauti un machiaj natural de vara care sa iti puna in valoare cat mai bine trasaturile? Afla cum sa realizezi machiajul superb de sirena din Piratii din Caraibe.

Machiajul lui Johnny Depp din filmele cu pirati a fost eclipsat in aceasta vara de frumoasele sirene. Cu un ten perfect cu o stralucire deosebita, sirenele sexy din piratii din caraibe: pe ape si mai tulburi au sucit cu usurinta mintea piratilor.

Jason Garner, specialistul care a realizat machiajul sirenelor din film, a dezvaluit secretele lookului perfect al frumoaselor si periculoaselor fiinte supranaturale. Afla care sunt cele mai importante sfaturi pentru machiajul de sirena din Piratii din Caraibe.

 

Pune-ti in valoare cele mai bune trasaturi
 

Pentru a captura stralucirea romantica a sirenelor, specialistul in machiaj recomanda amestecarea unui highlighter cu fondul de ten. Cele doua trebuie aplicate cu o perie pentru fondul de ten pentru cel mai reusit efect.

Zonele care trebuie evidentiate cu ajutorul highlighter-ului sunt pometii, in special in partile laterale.

Folosing amestecul intr-o linie dreapta pe nas, vei da un efect de sculptura fetei tale, iar aplicandu-l pe barbie, imediat sub buze, iti vei evidentia buzele.

Poti sa amesteci cele doua produse si cu putin gel hidratant, pentru un look mai putin definit, dar cu aceeasi luminozitate.

 

Aplica putin blush
 

Pentru a-ti colora usor pometii asemenea sirenelor din Piratii din Caraibe, expertul in machiaj recomanda multa atentie la aplicarea acestuia.

Evita sa-l intinzi prea mult in zona in care pometii se apropie de nas. Pentru aplicarea perfecta a blush-ului, foloseste o perie speciala pentru blush, cu o densitate mare a perilor.

Culorile recomandate pentru look-ul de sirena sunt cea a fructului de mango si cea a piersicii, nuante discrete si naturale.

 

Pregateste-ti ochii si buzele
 

Inainte sa aplici produse colorate pe ochi si buze, acestea trebuie pregatite cu creioane speciale care sa le dea luminozitate. Cauta creioanele speciale pentru ochi si buze, care se aplica inainte de produsele colorate pentru a le fixa mai bine.

Specialistul in machiaj a folosit la realizarea machiajului sirenelor DuWop's Reverse Eyeliner si DuWop's Reverse Lipliner.

Creionul cu aplicatie speciala trebuie folosir la ochi imediat sub linia genelor, dar poate fi folosit si pe pleoape, pentru a impiedica deterioarea fardului de ochi.

In cazul buzelor, creionul special a fost folosit pentru a contura buzele de trei ori inainte de aplicarea rujului sau a gloss-ului de buze. Alege un creion de buze care sa reflecte lumina, astfel ca buzele tale vor fi mai pronuntate.

 

Cauta cosmetice rezistente la apa
 

Foloseste produse rezistente la apa daca planuiesti sa mergi machiata la piscina sau la strand, unde risti sa-ti uzi fata.

Daca vei petrece mult timp in caldura, specialistul Jason Garner recomanda produsele cosmetice care controleaza productia de sebum , reducand astfel stralucirea nedorita.

Poti finisa machiajul cu un spray special pentru fixarea machiajului, care iti va mentine look-ul de sirena din Piratii din Caraibe perfect chiar si in cele mai umede si calduroase zile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului