Machiaj & Cosmetica

#jennifer aniston #ruj #blush #stil #make-up #machiaj

Cum sa te machiezi ca Jennifer Aniston

Te-ai intrebat vreodata de ce Jennifer Aniston arata din ce in ce mai bine, pe zi ce trece? Secretul consta in diete, produse de ingrijire , dar si in modul in care isi pune in valoare frumusetea. Cu ajutorul produselor de machiaj potrivite, poti arata la fel de fresh ca vedeta din „Friends”.

 

 

Incalca regulile cu grija

Jennifer Aniston este una dintre acele persoane care transforma orice vestimentatie intr-un must-have. De aceea, vedetei ii vine foarte usor sa incalce regulile, chiar si atunci cand vine vorba de machiaj. Jennifer poarta cu usurinta o nuanta a fardului de pleoape in aceeasi culoare cu ochii sai. Secretul consta in modul in care realizezi si restul machiaului, astfel incat sa transformi defectul intr-o calitate.

Pasul 1. Machiajul fetei

Dupa ce ai hidratat pielea corespunzator, aplica un fond de ten translucid, pentru a uniformiza aspectul tenului. Urmatorul pas il costituie anticearcanul, care va oferi luminozitate privirii tale. Un strop de anticearcan in coltul ochiului si in jurul pleoapei inferioare iti va oferi o privire tonica. Inainte de a trece la fardul de ochi, aplica fond de ten si pe pleoapa superioara, pentru a fixa machiajul.

Defineste-ti obrajii cu o culoare discreta, care sa iti puna in evidenta tenul. De la tonuri subtile de maro la cele de piersica, fardurile cu o textura translucida, usor sidefata, iti vor pune in evidenta culoarea ochilor.

Pasul 2. Machiajul ochilor

Opteaza pentru nuante in culorile perlei, usor sidefate. Orienteaza-te in functie de culoarea ochilor tai, si alege exact acelasi ton pentru fardul de ochi. Atentie, vei folosi acest fard doar pentru a trasa o linie subtire pe pleoapa superioara. Pentru a completa machiajul, opteaza pentru o alta nuanta mai deschisa, care sa contureze si coltul ochillor, si ai grija sa faci trecerea de la o culoare la alta.

Pentru creionul contur, alege o nuanta de maro, de intensitate medie sau inchisa. Porneste din coltul ochiului si continua cu conturul pana acoperi toata pleoapa. Pentru a integra cat mai bine creionul in restul machiajului, amesteca usor culorile cu ajutorul unei pensule umede.

Contureaza-ti genele cu un mascara cu efect de alungire. Nu te sfii sa aplici doua, trei straturi de rimel. Pentru a obtine acel look natural , separa genele cu ajutorul unei periute speciale si nu uita sa le arcuiesti cu un ondulator pentru gene. Nu uita sa iti definesti si sprancenele, cu un creion pentru sprancene, subliniind arcada acestora.

Pasul 3. Contureaza-ti buzele

Pentru a obtine buze impecabile, exfoliaza-le usor cu o periuta de dinti. Aplica mai intai un balsam pentru buze intr-o cantitate generoasa si asteapta 30 de minute pana cand acesta intra in piele. Opteaza pentru o nuanta de ruj in culori neutre si acopera totul cu un gloss.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare