Machiaj & Cosmetica

#realiyare manichiura acasa #manichiura acasa #unghii de invidiat #sfaturi #trucuri #manichiura #unghii

Cum sa realizezi acasa o manichiura de invidiat

Iti place sa-ti faci singura unghiile, fara a apela la saloanele de infrumusetare? Atunci trebuie sa stii cateva trucuri ce te vor ajuta sa obtii o manichiura demna de invidiat.

Nu iti taia niciodata cuticulele

Cuticulele sunt total inestetice, insa au rol protector impotriva bacteriilor si infectiilor. Asadar evita pe cat posibil taiarea acestora. Foloseste in schimb un betisor de lemn, nu doarte dur, cu ajutorul caruia sa impingi cuticulele inspre baza. Aplica apoi un strat de crema sau ulei pentru cuticule si lasa-le sa se inmoaie. Daca este necesar poti continua apoi sa le impingi spre baza.

Forma perfecta a unghiei

Alegerea formei perfecte a unei unghii poate fi o problema pentru multe persoane. Specialistii sustin insa ca cea mai indicata forma a unghiei nu este nici cea patrata nici cea ovala ci undeva la mijloc. Totodata lungimea trebuie sa fie potrivita.

Pentru a da forma perfecta unghiilor tale si a le curata de impuritati poti folosi un burghiu de mare viteza. Un astfel de burgiu, cu cinci capete de schimb este ideal pentru o maniciura realizata acasa, dar care sa aiba rezultate profesionale. Datorita rotorului sau puternic, burghiul poate fi folosit atat pentru manichiura cat si pentru pedichiura. Acesta are functii diferite pentru a realiza un finisaj complet si profesional: modelat, sculptat, inmuiat si lustruit. Setul Burghiu Manichiura Beauty Nail contine: burghiu fara fir, varf de diamant pentru a elimina bataturi si imperfectiuni, pastrand cuticulele curate, varf conic pentru a modelare, eliminarea cuticulelor si stimularea circulatiei, fetru pentru a lustrui suprafata unghiilor si varf smirghel pentru sculptat si finisaj.

Sterge bine unghiile cu acetona inainte de a le vopsi

Inainte de a aplica oja pe unghii, foloseste o discheta demachianta inmuiata in acetona pentru a le curata foarte bine. Aceasta va dizolva orice impuritati care pot duce la craparea rapida a lacului, precum praf, ulei, crema de maini, etc.

Nu agita sticluta de oja

In timp, oja are tendinta de a se separa. Cea mai mare greseala pe care o poti face este sa agiti sticluta de oja. In acest fel se vor forma bule de aer care vor da unghiilor un aspect neingrijit. Cel mai bine este sa tii sticluta intre palme si sa o rostogolesti. O alta metoda pe care o poti folosi este sa amesteci usor lichidul cu ajutorul unui betisor de lemn pentru a evita formarea bulelor de aer.

Vrei unghii cu gel?

Oricine isi poate crea acasa propriul salon de cosmetica. Daca esti adepta unghiilor cu gel sau tipsuri si vrei sa iti creezi acasa propria manichiura, poti opta pentru un set compet pentru unghii. Acesta este ideal si pentru cei care vor sa isi deschida o afacere in domeniu. Un astfel de set contine lampa UV, Gel UV de constructie, primer, lipici, cleste ghilotina din otel inoxidabil pentru taiat tipsuri, buffer pensula profesionala pentru aplicarea gelului UV, pila cu 2 fete de lucru, sclipici, 5 betisoare din portocal, cleanser pentru indepartarea surpusului de gel si set de 100 de tipsuri.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare