Machiaj & Cosmetica

#machiaj #intinerirea pielii #machiaj natural #make-up

Cum sa iti transformi look-ul prin machiaj

Ti-ai dorit mereu sa ai nasul mai subtire sau mai mic? Ori  poate ai visat sa ai buze pline si senzuale ca ale Angelinei Jolie? Sau ai invidiat mereu  pometii bine definiti ai divelor de la Hollywood? Ori, cine stie, poate te-ai gandit intotdeauna ca daca aveai  ochii mai mari sau mai migdalati, alta era viata ta!

Oricare ar fi cazul tau, am o veste buna pentru tine! Toate aceste trasaturi frumoase le poti avea! Si nu prin operatii estetice! Prin machiaj!

Iti prezint mai jos cateva transformari de look realizate cu ajutorul..trusei magice - trusa de machiaj! La fiecare am avut un obiectiv bine definit si un rezultat...wow! Cel putin asa le-a aratat oglinda fetelor pe care le-am machiat!

Obiectiv: Intinerire

 





MIJLOACE PRINCIPALE: Am ridicat trasaturile usor descendente, am acoperit cearcanele, am  sculptat pometii.

PRODUSE FOLOSITE: Primul pas a fost sa aplic un ser de hidratare instanta, deoarece tenul  prezenta zone de deshidratare. Apoi am aplicat un fond de ten hidratant, cu o textura lejera pentru a nu incarca foarte tare pielea. Am aplicat un corector ales cu doua nuante mai deschis decat fondul de ten pentru luminozitate si am aplicat la final pudra.

Machiajul ochilor a fost realizat in asa fel incat sa ridice ochii descendenti cu pleoapa cazuta, iar fardul de obraz aplicat la 45 grade spre tample a avut la randul sau rolul  de a ascensiona trasaturile. Pe buze am aplicat un ruj hidratant, intr-o nuanta naturala care sa se armonizeze cu intregul machiaj.

EFECT "WOW":
 O doamna rafinata, increzatoare, cu 10 ani mai tanara si cu un aspect proaspat, elegant.

OBIECTIV: Mascarea imperfectiunilor de la nivelul tenului si fizionomiei

 



MIJLOACE PRINCIPALE: Am corectat ochiul stang care este mai mic, am aplicat la machiajul ochilor nuante care sa evidentieze culoarea irisului, am definit pometii

PRODUSE FOLOSITE: Dupa ce am aplicat un fond de ten cu acoperire mare pentru imperfectiunile tenului, am estompat cearcanele si am completat baza de machiaj cu pudra pulbere pentru un efect natural. Ochii deosebit de frumosi au fost evidentiati prin nuante de violet, lila.

Pometii au fost “rasfatati” de un blush in nuanta rose pentru a-I un look fresh si feminin in acelasi timp. Pe buze am aplicat un ruj natural - legea de aur a unui machiaj de seara fiind accentuarea unei singure trasaturi. De asemenea, am conturat sprancenele pentru a crea echilibrul dintre trasaturi ( fiind vorba de un machiaj destul de intens).

EFECT “WOW”: Un machiaj de seara de efect, o domnisoara gata sa fie sufletul petrecerii!


OBIECTIV: Evidentierea trasaturilor, acoperirea cearcanelor, corectarea formei sprancenelor

 


MIJLOACE PRINCIPALE:

Prin machiaj am dat un plus de culoare tenului usor tern. In plus, am stilizat spancenele care reprezinta 50% din efectul unui machiaj, fiind deosebit de importante in simetria trasaturilor fetei.

PRODUSE FOLOSITE:

Dupa ce am realizat o stilizare de sprancene , am uniformizat culoarea tenului cu un fond de ten care are o textura lejera. La nivelul machiajului ochilor am aplicat nuante florale, calde, care sa ii dea putina culoare, sa I se potriveasca tonalitatii tenului si sa ii creeze o privire expresiva prin jocul de lumini si umbre.

Pometii au fost subliniati de o nuanta fresh, care sa se armonizeze cu restul machiajului, iar pe buze am aplicat un gloss natural care sa ii dea stralucire. Ca truc, pe pometi am aplicat o pudra iluminatoare care sa confere un efect satinat intregului machiaj. In plus, am aplicat gene false, care s-au dovedit un accesoriu de pret!

EFECT “WOW”: O mireasa feminina, care s-a simtit ca o printesa in ziua cea mai speciala a sa, eleganta si increzatoare.

Obiectiv: Realizarea unui ten luminos, punerea in valoare a ochilor frumosi, evidentierea pometilor

 

MIJLOACELE PRINCIPALE:

Pentru punerea in valoare a ochilor, pe care am pus accent, care sa evidentieze irisul usor verzui.

PRODUSELE FOLOSITE:

Primul pas dupa pregatirea tenului a fost sa aplic o baza de machiaj (primer) care inchide porii, hidrateaza si creeaza aspectul de “ten de portelan”. Pe pleoape am optat pentru nuante ca bej, maro, estompate catre nuante piersicii pentru a scoate in evidenta irisul usor verzui. Am conturat sprancenele si am aplicat gene false pentru o privire cat mai expresiva. Dupa o sculptura a pometilor am aplicat o pudra iluminatoare, tocmai pentru a crea un aspect de “portelan”.

Efect “WOW: O mireasa sexy, eleganta, sofisticata.

OBIECTIV: Machiaj natural, care sa ii corecteze ochii usor afundati, departati si descendenti, realizarea de buze mai pline

 


MIJLOACE PRINCIPALE:

Ascensionarea ochilor si crearea iluziei de apropiere prin umbre, stilizare de sprancene pentru mai multa luminozitate, definirea si sublinierea pometilor prin nuante naturale, neutre”;


PRODUSE FOLOSITE:

Am aplicat nuante deschise, luminoase pe pleoape tocmai pentru a nu accentua si mai tare forma ochilor afundati, ci a deschide privirea. De asemenea, am ascensionat ochii prin aplicarea umbrelor si am aplicat gene false individuale in asa fel incat sa corecteze forma ochilor si sa ii faca mai mari, expresivi. Am luminat pometii cu un highlight care a dat un efect satinat intregului machiaj. Toate nuantele au fost alese astfel incat sa se armonizeze intre ele si sa corecteze eventualele imperfectiuni.

EFECT “WOW”: O frumoasa cu un look natural, diafan, angelic!

Ce ar mai fi de spus? Ca toate aceste femei s-au indragostit de imaginea lor din oglinda, asadar, MISIUNE INDEPLINITA!

Daca aveti intrebari despre cum sa-ti transformi look-ul, le puteti adresa Make-up artistului Suzana Visan, printr-un comentariu la acest articol.

Date de contact:

Facebook - Suzana Visan

Suzanavisan.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare