Machiaj & Cosmetica

#tigru #pisica #makeup #make-up #machiaj halloween #halloween #machiaj

Cum sa iti faci machiajul de Halloween

Pentru ca Halloween-ul se apropie cu pasi repezi, machiaj de efect, simplu de realizat, care nu ar trebui sa iti ia mai mult de 30 de minute.

Iti trebuie putina indemanare, un fond de ten, un creion negru , o trusa de farduri colorate si o pudra care sa iti fixeze machiajul si sa il faca sa reziste pe tot parcursul petrecerii.

machiaj- Gheisa

Ai nevoie de un fond de ten foarte deschis , o pudra alba, un fard de obraz roz, un ruj rosu si un tus negru pentru ochi. Incepe cu aplicarea fondului de ten care trebuie sa arate exact ca o masca. Nu il intinde si pe gat, ci numai cat sa faca un contur perfect al fetei. Aplica pudra, fardul de obraz, tusul de ochi si rujul. Pentru un plus de autenticitate, iti poti strange parul intr-un coc si te poti imbraca intr-un kimono.

 

machiaj- Regina cea Rea

Chiar daca in timpul liber esti o persoana agreata de toata lumea, iti poti permite pentru o seara sa fii o fiinta rea si infioratoare. Pentru a realiza un astfel de machiaj, ai nevoie de un fond de ten care sa se potriveasca culorii tenului tau, de un fard pentru ochi intr-o nuanta inchisa, de un blush maron, de pudra si de un creion pentru conturul ochilor.

Aplica fondul de ten pe intreaga fata, fixeaza-l cu pudra si aplica fardul de obraz. Contureaza-ti usor ochii cu creionul negru si aplica fard de pleoape din belsug. Opteaza pentru doua nuante: o nuanta mai inchisa pentru pleoapa mobila si una mai deschisa pentru arcada.

 

Machiaj - Pisica

Machiajul tip pisica este foarte apreciat atat in randul adultilor, cat si in randul copiilor. Pentru realizarea acestui machiaj vei avea nevoie de un fond de ten, un fard argintiu si un creion negru pentru conturul ochilor.

Pentru inceput, aplica fondul de ten si fixeaza-l cu pudra. Traseaza trei linii incepand de la baza pometelui catre ureche si coloreaza varful nasului cu creionul negru. Buza superioara trebuie, de asemenea, pictata cu creionul negru, iar coltul exterior al acesteia trebuie prelungit sub forma unui zambet usor.

Zona ochilor trebuie conturata cu mare grija si este necesar ca accentul sa fie pus in colturile interne si externe ale ochilor. La final se poate aplica putin fard argintiu sidefat.

 

Machiaj - Printesa gotica

Un machiaj oarecum glamour care te va scoate in evidenta si care te va face sa fii centrul atentiei intreaga seara este modelul „Printesa gotica”. Pentru realizarea acestei picturi ai nevoie de un fond de ten, o pudra stralucitoare, un contur negru pentru ochi si un fard albastru metalizat.

Aplica fondul de ten pe intreaga fata, pudra stralucitoare, iar apoi machiaza-ti ochii si zona din jurul acestora cu doua nuante diferite de albastru metalizat. Pentru un plus de expresivitate aplica gene false si contureaza-ti ochii insa nu in nuanta negru. Intre ochi si pomete poti desena o infloritura, iar daca esti curajoasa poti folosi fardul albastru metalizat si pentru buze.

 

Machiaj - Oogie Boogie

Este un machiaj simplu de realizat, care se potriveste atat femeilor, cat si barbatilor. Ai nevoie de un fond de ten, o pudra, un creion negru, un fard verde (turcoaz, rosu, albastru sau orice alta culoare iti place) si un fard de pleoape negru.

Aplica fondul de ten pe intreaga fata, pudra si apoi contureaza cu negru forma mastii. Contureaza-ti ochii cu fardul negru si umple spatiul ramas cu fardul ales de tine. La sfarsit delimiteaza masca prin cateva linii verticale.

 

Machiaj - Regina Inimilor

Regina Inimilor este un personaj amuzant si fascinant in acelasi timp, dar cu un machiaj deosebit. Pentru realizarea unui astfel de make-up ai nevoie de un fond de ten, o pudra, un ruj rosu, un fard de obraz roz, un creion negru si unul alb si un fard de pleoape portocaliu.

Aplica fondul de ten, pudra si fardul de obraz. Contureaza-ti pleoapa inferioara cu un creion alb si pleoapa superioara cu un creion negru. Aplica un fard portocaliu intens direct pe pleoapa superioara iar pe arcada o nuanta ceva mai deschisa.

Buzele sunt „cireasa de pe tort”, tocmai de aceea ai nevoie de putina indemanare. Contureaza pe acestea o inimioara si umple-o cu ruj rosu.

 

Iata si alte machiaje care te pot inspira.

Machiaj Tigru

 

 

Machiaj Scar

 

 

Machiaj Shere Khan

 

 

Machiaj Ursula

 

 

Alte machiaje

 

Asadar, cu putina imaginatie si cu cateva farduri, poti crea cea mai originala „masca” de la party-ul de Halloween.

Alte articole care te-ar putea interesa

Destinatii tenebroase pentru Halloween

Cum scapi de un vampir

Bestiile din muzica se aduna de Halloween


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare