Machiaj & Cosmetica

#manichiura #unghii #modele manichiura

Cum sa iti faci acasa o manichiura profesionala ca la salon

Manichiura este oglinda unei femei. Chiar daca nu ai timp sa mergi la salon sau pur si simplu nu iti permiti, poti sa iti faci acasa manichiura, astfel incat sa arate profi. Tot ce trebuie sa faci este sa apelezi la cateva trucuri simple, iar unghiile tale vor arata spectaculos. Iata cateva idei de manichiura, care vor avea un efect wow.

 

Foloseste autocolante

In magazinele cu produse cosmetice poti gasit autocolante create special pentru unghii. Desi par greu de utilizat, atunci cand vei trece la practica, vei observa ca se foloseste foarte usor, iar unghiile tale vor arata superb in doar cateva secunde. Coloreaza unghia cu o culoare de baza, apoi aplica autocolantul. Vei vedea ca rezultatul este unul de efect, care iti va scoate manichiura in evidenta.

Incearca si benzile adezive

Pentru modele geometrice, recomandarea este sa folosesti benzi adezive. Coloreaza mai intai unghiile cu o culoare, apoi cand lacul s-a uscat, pune banda adeziva in directia in care vrei sa trasezi modelul geometric si aplica o alta nuanta de oja. Dupa ce vei desprinde banda, unghia ta va avea un design spectaculos, cu un minim efort. Finalizeaza manichiura prin aplicarea unui lac transparent, astfel incat manichiura sa reziste mai mult timp.

Alege punctele

Daca nu te pricepi la pictura, insa doresti sa iti faci acasa o manichiura speciala, poti sa colorezi cateva unghii cu puncte micute, intr-o alta nuanta decat cea de baza. Expertii le realizeaza cu un instrument special, insa tu le poti face acasa cu un ac de par.

Foto: pexels.com, instagram.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului