Machiaj & Cosmetica

#tratamente infrumusetare #lotiune tonica #propierati ceai verde #masca ceai verde #beneficii ceai verde #impachetari ceai verde #ceai verde

Cum sa folosesti ceaiul verde in tratamentele de infrumusetare

Ceaiul verde este cunoscut in special pentru proprietatile sale medicinale, insa are multiple beneficii si in tratamentele de infrumusetare. Acesta contine antioxidanti ce ajuta la regenerarea mai rapida a pielii si incetineste procesul de imbatranire. Iata cum il poti introduce in produsele de infrumusetare pe care le folosesti zilnic.

 

1. Tratament pentru buzele crapate

Cheltui bani grei pe cremele hidratante, speciale pentru buze, insa nu observi niciun rezultat? Inlocuieste-le cu ceai verde. Tot ce trebuie sa faci este sa inmoi un pliculet de ceai verde intr-o cana cu apa fierbinte, timp de un minut, apoi sa il scoti si sa scurgi excesul de apa. Maseaza-ti buzele zilnic cu pliculetul de ceai si vei scapa rapid de buzele crapate.

2. Masca hidratanta

Prepara-ti acasa propria masca hidratanta cu ceai verde. Tot ce trebuie sa faci este sa amesteci o lingura de ceai verde (granule) cu un albus de ou. Aplica masca pe fata si gat si las-o sa actioneze timp de 20 de minute, apoi clateste cu apa calda din abundenta. La final aplica o masca hidratanta. Poti folosi aceasta masca de maximum doua ori pe luna.

3. Tratament anticelulitic

Celulita reprezinta o reala problema pentru multe femei. Poti scapa insa de aceasta cu ajutorul unui tratament pe care il poti prepara acasa. Tot ce trebuie sa faci este sa amesteci o cana cu pulbere de alge marine, pentru impachetari, cu ceai verde concentrat (il poti obtine adaugand sase plicuri sau lingurite de ceai la o cana cu apa). Trebuie sa obtii o pasta consistenta. Aplica pasta in zonele afectate de celulita si infasoara-te cu folie alimentara. Lasa tratamentul sa actioneze minim 20 de minute apoi clateste-te foarte bine.

4. Lotiune tonica

Este ideala pentru a o folosi seara, dupa ce te demachiezi, deoarece tonifica tenul si ajuta la eliminarea tuturor impuritatilor. In plus poate fi folosita cu incredere indiferent de tipul de ten pe care il ai. O poti prepara adaugand o aspirina netamponata, pisata foarte fin, intr-o cana cu apa fierbinte. Adauga si doua pliculete de ceai verde. Amesteca bine si lasa lotiunea sa se raceasca, apoi depoziteaz-o in sticlute speciale, curate si dezinfectate in prealabil. Pastreaza lotiunea la frigider. Aceasta lotiune are un termen de valabilitate de patru zile.

5. Scapa de cearcane rapid

Nu ai dormit suficient si te-ai trezit cu ochii umflati si cearcane? Aplica pe ochi doua plicuri de ceai vere, folosite, de la frigider. Stai cu ele pe ochi timp de 10 minute si vei arata ca noua!

Sursa foto: hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului