Machiaj & Cosmetica

# alegere pensule machiaj #pensule machiaj #pensule

Cum sa alegi pensulele pentru machiaj

Cu siguranta te simti minunat atunci cand iti aplici machiajul zilnic. Si te poti simti chiar mai bine daca ai incredere ca instrumentele pe care le utilizezi iti vor oferi cele mai bune rezultate. Daca alegi pensule de machiaj de inalta calitate si daca stii cum sa le folosesti corect, poti da impresia ca machiajul tau este realizat de un profesionist.

Alege pensule de calitate

Fie ca achizitionezi cosmetice de la un magazin local sau cheltui sute de lei pe produse de brand, produsele pe care le cumperi nu iti vor ajuta pielea sa straluceasca daca nu ai pensule pentru machiaj de calitate. Pensulele potrivite pot face diferenta dintre un machiaj impecabil si unul cu multe defecte.

Pensulele pentru machiaj au forme si dimensiuni diferite iar optiunile sunt nelimitate. Diferenta majora la pensulele pentru produse cosmetice sunt perii. Alegerea tipului de pensula potrivit pentru pielea ta este adesea o problema si trebuie sa incerci mai multe pensule pana gasesti produsul ideal. Unele pensule pot fi prea dure atunci cand aplici machiajul, iar unele pot sa nu se preteze pentru utilizare frecventa. Nu trebuie sa alegi neaparat pensule din par natural, pentru a te asigura ca ai ales calitate. Exista foarte multe produse de calitate, din par sintetic, care au o atingere moale, sunt extrem de rezistente si aplica ideal orice produs de machiaj.

Cum reunosti o pensula de calitate

Poti detine cele mai scumpe produse de machiaj de pe piata, dar daca nu utilizezi o pensula de calitate, diferenta se va vedea pe tenul tau. O pensula de machiaj buna este formata din peri densi, un maner solid din lemn sau plastic si o forma care aplica si imbina machiajul lin si uniform. Ar trebui sa transfere machiajul in mod eficient, ceea ce inseamna ca pensula nu ar trebui sa piarda o multime de machiaj in tranzit catre pielea ta. Pensulele rezistente iti vor permite sa le folosesti pentru machiaj timp de multi ani de zile. Pe beautyfull.ro poti gasi seturi de pensule pentru machiaj de inalta calitate. Profesionistii in arta machiajului recomanda sapte pensule standard pentru un machiaj perfect. Acestea includ:

  • pensula de fond de ten lichid
  • pensula de pudra
  • pensula pentru fard de obraz
  • pensula pentru corector
  • aplicator de umbre pentru ochi
  • pensula pentru dermatograf
  • pensula pentru buze

Aminteste-ti doar ca indiferent de bugetul tau sau de tipul de machiaj pe care il utilizezi in mod regulat, gasirea pensulelor perfecte este o problema de preferinta personala. Daca gasesti o pensula de calitate care te ajuta sa realizezi un machiaj exceptional, nu mai conteaza pretul sau din ce este confectionata. Iar daca ii acorzi ingrijirea corespunzatoare, ai sanse foarte mari sa te bucuri multi ani de zile de investitia pe care ai facut-o. Pensulele de machiaj sunt elemente sensibile. Uleiul de pe fata, combinat cu reziduurile de machiaj vor impiedica performanta pensulei in timp, ca sa nu mai vorbim de bacteriile care se acumuleaza. Spala pensulele cu un produs de curatare bland (cum ar fi samponul pentru copii) pentru a le pastra curate si fara ulei.

Sursa foto: pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare