Machiaj & Cosmetica

# alegere machiaj # machiajul potrivit #machiaj #machiaj de zi

Cum sa alegi machiajul de zi, potrivit pentru fiecare ocazie

De cele mai multe ori, alegerea machiajului potrivit pentru fiecare ocazile le da multe batai de cap femeilor, dar in special tinerelor, care mai nou, nu concep sa plece nemachiate la scoala sau chiar la piscina.

Invata asadar care este machiajul perfect pentru fiecare ocazie, potrivit Elenei Ciftci, unul dintre cei mai cunoscuti make-up artisti autohtoni!

1. La scoala. Desi nu este indicat, tot mai multe fete aleg sa mearga la cursuri machiate. Pentru cele care nu se pot abtine, recomand machiajul natural, nu folosim niciodata culori tari, nu folosim negru, nu ne accentuam pometii.

Fetele care merg la scoala ar trebui sa foloseasca un bb cream si nu un fond de ten cu o acoperire foarte mare, pentru ca ele nu au nevoie sa-si astupe porii (procedeu in urma caruia, in cazul lor, apar cosurile).

Un rimel si o culoare placuta la ochi sunt suficiente pentru un machiaj de scoala.

2. La shopping nu exageram cu machiajul, pentru ca mergem intr-o tinuta casual. Casual trebuie sa fie si make-up-ul.

3. La sala de sport putem purta o baza de machiaj matifianta, care sa netezeasca tenul cand facem efort.

4. La piscina inchisa este ok sa nu purtam make-up, dar daca totusi nu ne putem lipsi de el, obligatoriu trebuie sa folosim produse waterproof (rezistente la transfer) in nuante cat mai naturale.

5. La birou trebuie sa adoptam un look cat mai serios – ar trebui sa lipseasca culorile stridente, extravagante si genele foarte lungi. In rest putem folosi orice produse de make-up, care ofera respect celor din jur.

Daca iti doresti sa-ti imbunatatesti abilitatile de machiaj si sa realizezi cu usurinta un machiaj de zi sau de seara, ori vrei sa stii ce produse sa cumperi, poti urma un curs de automachiaj, la prima Scoala de automachiaj din Romania. In urma acestuia vei putea economisi multi bani, pe care in mod normal i-ai da la salon, vei putea sa te pregatesti singura pentru orice ocazie si vei evonomisi timp pretios.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului