Machiaj & Cosmetica

#unghii #manichiura #lac de unghii #nuante naturale

Cele mai frumoase nuante naturale de lacuri de unghii pentru vara

Cand vine vorba despre alegerea lacului pentru unghii, culorile naturale tind sa piarda in fata celor vibrante. Desi in vara aceasta sunt la moda unghiile colorate cat mai indraznet, nu trebuie sa pierzi din vedere si culorile calde, cat mai naturale. Iata cateva dintre nuantele pe care le poti folosi in aceasta vara pentru a-ti colora unghiile intr-un mod deosebit!


1. Lac de unghii crem

Desi aceasta nuanta ar putea sa ti se para fada si neinteresanta, ai putea sa descoperi ca este potrivita pentru zilele de vara. Cremul este o nuanta care se potriveste de minune cu orice tinuta vestimentara pe care te hotarasti sa o porti in acest sezon. In plus, multumita tonurilor delicate si luminoase, lacul de unghii crem poate fi folosit indiferent de tipul tau de ten.


2. Lac de unghii roz pastel

Rozul pastel este o culoare asociata cu feminitatea, cu delicatetea si discretia. Cu un lac intr-o asemenea nuanta nu ai cum sa dai gres. Daca iti doresti un look retro, poti alege un outfit vintage completat de o manichiura perfecta realizata cu ajutorul lacului de unghii roz pastel.


3. Lac de unghii bej luminos

Aceasta nuanta este asemanatoare cu cea crem, insa este putin mai calda si mai luminoasa. Intrucat este o culoare moderna, care transmite eleganta, se asorteaza foarte bine cu tinutele office. De asemenea, poti folosi aceasta nuanta si pentru a completa o tinuta pentru petreceri.


4. Lac de unghii bej inchis

O alta nuanta incantatoare pentru unghii este bejul inchis. Umbra de ciocolata transmite eleganta si stilizeaza fiecare tinuta vestimentara. Daca ai tenul mai inchis, lacul de unghii bej inchis este cea mai buna optiune pentru tine.

Pentru zilele in care lenevesti pe plaja, poti alege sa-ti colorezi unghiile cu un lac de unghii bej inchis. Bronzul natural si nuanta eleganta de bej vor face o pereche de invidiat.


5. Lac de unghii gri

Griul este una dintre cele mai apreciate culori naturale. Un lac de unghii gri se potriveste atat pentru o tinuta eleganta, cat si pentru cele casual sau sport. Griul se afla printre culorile in tendinte din acest an, asa ca nu te sfii sa-ti colorezi unghiile in aceasta nuanta.



Sursa foto: deals.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului