Machiaj & Cosmetica

#machiaj vara #tendinte machiaj #machiaj

Cele mai cool machiaje pentru vara lui 2015

Stilistii se intrec din nou in creativitate in ceea ce priveste trendurile de make-up ale acestei veri. De la naturalete completa, la smokey eyes in nuante vibrante de pruna si revenirea clasicului ruj rosu, tendintele sunt care mai de care mai inventive si mai versatile.

Iata cateva machiaje care au cucerit catwalkurile prezentarilor de moda pentru sezonul estival:

Machiajul nude

Specialistii in ingrijire recomanda folosirea unui numar cat mai redus de produse pentru make-up in sezonul estival, iar designerii celebri precum Marc Jacobs si Isabel Marant s-au conformat acestei sugestii si au propus lookuri cat mai naturale pentru aceasta perioada. Foloseste 12 Hour Foundation de la Douglas pentru a ascunde micile imperfectiuni ale tenului si fixeaza-l cu Mattifying Powder, pentru ca efectul sa fie cat mai indelungat si cat mai natural. Defineste-ti apoi genele cu Douglas Volume Mascara Waterproof - pentru ca nu se stie niciodata cum ai putea sa ajungi la o piscina sau pe plaja si contureaza-ti discret pometii cu Powder Blush intr-o nuanta diafana si naturala.

Smokey eyes in nuante de mov

Se pare ca machiajele smokey eyes vor ramane in tendinte pentru mult timp de-acum incolo. In aceasta vara, culoarea prunei este preferata stilistilor, asa ca poti fi sigura ca nu vei da niciodata gres cu un fard Douglas Eyeshadow in aceasta nuanta, similar cu cele folosite de Vera Wang in prezentarile sale. Asorteaza-l cu un Lipgloss Lip Shine intr-o nuanta cat mai apropiata de cea a buzelor si vei straluci la orice petrecere!

Make-up minimalist si ruj rosu

Zac Posen si Burberry readuc in prim plan clasicul ruj rosu. Pentru a obtine un look asemanator cu cel al modelelor care au prezentat ultimele colectii, armonizeaza culoarea tenului cu Ultralight Foundation de la Douglas si contureaza-ti buzele cu Lipstick Matte. Acestea sunt singurele accesorii de care ai nevoie pentru a arata perfect in serile calduroase de vara.

Machiajul anti - cat eye

Daca pana acum, eyelinerele erau menite sa creeze efectul "ochi de pisica", tendinta acestei veri se indreapta mai degraba catre efecte grafice si geometrice. "Coditele" nu se mai poarta, iar pleoapa superioara este conturata de la jumatate catre coltul exterior in viziunea stilistilor Prada si Roberto Cavalli. Douglas Liquid Eyeliner se preteaza de minune pentru acest tip de machiaj, iar nuantele de negru intens, bronz si albastru metalizat te vor cuceri inca de la prima vedere!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare